Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PUŠAČI, OPREZ: U Srbiji od cigareta umre preko 15.000 ljudi godišnje! Kako da vi ostavite pušenje?

  Izvor: Foto: PROMO

Prestanite da pušite bez mnogo mučenja i bez neželjenih efekata poput gojenja koje prati odvikavanje od cigareta – pogledajte OVDE šta je to što će vam pomoći da konačno uspete u ovoj nameri i sačuvate svoje zdravlje i izgled.

Nešto čijim rezultatima ćete biti i više nego oduševljeni jesu magneti za odvikavanje od pušenja Quit Smoke. Oni su pomogli hiljadama dugogodišnjih pušača da ostave cigarete, a pritom nisu oštetili svoje zdravlje, ugojili se, niti imali nikotinske krize. Procenat uspešnosti je izuzetno visok i potpuno su bezbedni za nošenje. A danas se OVDEili pozivom na broj 011/6 888 999 mogu kupiti po fantastično SNIŽENOJ ceni od samo 990 rsd!

Software:Adobe Photoshop CC 2015 (Windows) Created: 2017:09:12 14:55:33
Izvor:

Na koji način vam Quit Smoke magneti pomažu? Aurikuloterapijom se mogu stimulisati određene tačke na uhu i tako izazvati oslobađanje endorfina, a endorfini se takođe oslobađaju i prilikom udisanja nikotina. Tako proizvodnja tih endorfina postaje zamena za nikotin i postepeno se gubi potreba za cigaretama.

Quit Smoke magneti su gotovo potpuno neprimetni i u početku je sasvim dovoljno nositi ih 2h dnevno, a zatim postepeno povećavati vreme nošenja.

PAŽNJA: Magnete ne smeju koristiti osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, defibrilatorima, insulinskim pumpama ili drugim elektronskim medicinskim uređajima. Držite magnete dalje od kompjuterskih diskova, audio/video traka i kreditnih kartica.

Već danas recite STOP pušenju! Poručite Quit Smoke magnete po specijalnoj ceni OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije