Maja Volk navikla je svoje pratioce na Instagramu na redovne foto-izveštaje sa putovanja, pa je tako i na godišnjem odmoru 2017. godine koji provodi sa svojim verenikom Nikosom, piše Lepa & Srećna

Uz njen već toliko poznati široki osmeh, putovanje po Velikoj Britaniji prate i zanimljive modne akrobacije. Tako je Maja oduševila pratioce maksi haljinom u karo dezenu, a uz njenu toaletu je i Nikos izabrao adekvatan nacionalni kostim - kilt.

PROČITAJTE JOŠ: Nećete je prepoznati na slici od pre 46. godina: evo kako je Maja Volk izgledala kao devojka (FOTO)

"Ostvarenje sna", napisala je Maja u komentaru ove objave koja je prikupila ne samo dve hiljade lajkova već i brojne čestitke fanova.


A post shared by Maja Volk (@majazmaja59) on Sep 5, 2017 at 12:19pm PDT

U istom dezenu je i Majina mini suknja u kojoj je pozirala na nekoliko zanimljivih lokacija! Romantično i mladalački, tako se može opisati Majin stil, koji i dalje uključuje ukrase za kosu, šeširiće - fascinatore, cvetne krune i šarene turbane!

PROČITAJTE JOŠ: Uspela je da pobedi bolest i sačuva vitalnost: evo šta doručkuje Maja Volk (FOTO)

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59) on Sep 2, 2017 at 8:33am PDT

Maja Volk napušta Srbiju zbog venčanja: Evo čime me je Nikos osvojio

Umetnica Maja Volk nedavno je otkrila kako ponovo uživa u ljubavi sa novim partnerom Nikosom, kojeg je upoznala putem interneta, a osećanja koje gaje jedno prema drugom, toliko su snažna da već planiraju venčanje i zajednički život.

U vreme kada se mnogi olako odriču ljubavi zarad prolaznih zadovoljstava, ili su zbog bolnih rastanaka sebi uskratili priliku da ponovo vole, retko se može čuti da je neko otvorio srce i pronašao partnera za ceo život nakon više od deceniju samoće.

Umetnica Maja Volk (58), koja iza sebe im dva braka, primer je kako se vraća vera u ljubav. Ono što se poslednjih nedelja dešava u njenom životu, dokaz je da za svakog od nas postoji idealan partner, samo ga moramo strpljivo sačekati i biti spremni da uživamo u novom emotivnom preporodu kada za njega dođe vreme. Ova dama avanturističkog duha putem onlajn sastanaka upoznala šarmantnog Grka koji joj je potpuno promenio dosadašnje shvatanje života, pa se zbog njega seli u drugu državu i planira raskošno venčanje.

- U grčkoj mitologiji postoje tri suđaje, jedna plete mrežu i predstavlja akciju, druga je sreća i ona je slepa, a treća je fatalnost, sudbina. Kad se to troje spoji, onda se dešava nešto kosmičko i posebno... Moj partner Nikos poseduje sve vrline koje Platon navodi da treba da krase jednog čoveka: estetiku, snagu, etiku, pamet i meru s kojom se sve te osobine usklađuju – započinje Maja priču o ovom nesvakidašnjem poznanstvu i nastavlja:

PROČITAJTE JOŠ: Verica Šerifović otvoreno o karijeri, detinjstvu i braku: Marija bi volela da se ponovo udam (FOTO)

- Od detinjstva, školovanja, ljubavnih iskustava, interesovanja, od muzike i poezije do nauke, sve je identično kod nas dvoje. Oboje smo profesori univerziteta, svetski putnici, poliglote, renesansni ljudi u potrazi za nemogućim, osobama koje će nas razumeti. Sada smo se konačno našli. Osvojio me je pameću, šarmom, znanjem, temperamentom i strašću - kaže Volkova koja je bez razmišljanja spakovala kofere i uputila se u Grčku, gde njen sadašnji partner živi.

KAKO JE IZGLEDAO PRVI SUSRET SA MUŠKARCEM KOJI JE OSVOJIO NJENO SRCE PREKO INTERNETA? PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI...

PageBreak

- Posle mesec dana dopisivanja, sreli smo se za Božić u Atini na aerodromu. Zagrlio me je, podigao iznad zemlje i uzviknuo: 58 kilograma, toliko sam i zaista teška. Pričali smo satima, danima, od Platona, Aristotela do Pariza, Žila Verna, muzike, poezije i filmova koje volimo – opisuje Maja prvi susret sa čovekom koji joj je vratio veru u ljubav.

PROČITAJTE JOŠ: Kako živi i šta radi Šemsa Suljaković: Shemsah Zauvek otkriva gde danas peva, kako izgleda i koja mlada pevačica danas najbolje peva njene pesme

Odluku da se upusti u avanturu donela je vodeći se intuicijom i bez straha od razočaranja.

- Počinjem nov život, na novom jeziku, u miru, harmoniji, opuštenosti, sa šest pasa, na imanju sa maslinama i pomorandžama – govori Maja sa emotivnom zanesenošću poput neke tinejdžerke.

- Oboje smo razvedeni duže od decenije i imamo ukupno petoro odrasle dece. Želim ogromnu grčku svadbu kao iz filma, a možda i neku intimnu u Sorentu ili ovde... Oduvek mi je u horoskopu stajalo da ću imati tri braka i da će treći biti nagrada za sve što sam proživela, ali priznajem da nisam u to verovala.

DA LI JE NIKOS VEĆ BIO U BEOGRADU? KO JE UČINIO PRVI KORAK? PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANICI....

PageBreak

Naravno, Nikos je pozvao moju decu na letovanje, a pre toga sigurno će doći i do Beograda – s osmehom komentariše voditeljka i svim damama koje su odustale od ljubavi savetuje da nikada nije kasno za istinsku sreću i da se ne ustručavaju da preduzmu inicijativu:- Žene treba da učine prvi korak jer konačno, jer one su te koje biraju. I još nešto izuzetno važno: ljubav podmlađuje bolje od svih botoksa i skupih intervencija. U mladosti možda se i može neko vreme bez ljubavi, ali u ovim godinama, ona je naprosto neophodna za vitalnost, dugovečnost i zdravlje – tvrdi Maja.

PROČITAJTE JOŠ: Mirjana Karanović: Šta treba da uradimo u životu bez obzira na godine

Iako su u početku njena deca smatrala kako je ludost da zbog nepoznatog muškarca ide čak u drugu državu, sada je podržavaju jer vide da je istinski srećna. Upravo ponovo buđenje emotivnih osećaja navela su Maju da promeni dosadašnja shvatanja sudbine i ponovo planira život udvoje:

- Već mesecima razmišljam da sve poslove koje imam završim i oduvek mi je bio san da se povučem u Babe i tamo živim. Sada znam zašto sam o tome razmišljala: trebala mi je sloboda. Više ništa nije bitno kada je reč o mojim dosadašnjim poslovima, samo želim da budem s njim. Dolaziću jednom mesečno, snimati svoje emisije, održati predavanja studentima. Ovde deci sve ostavljam, meni samo treba moja gitara, harfa, nekoliko knjiga i nešto zimske i letnje garderobe – kaže na kraju Maja i dodaje da je srećna zbog toga što je Nikos kod nje probudio osećanja koja su bila uspavana celu deceniju.

Tekst: Maja Jovanović

Izvor: Story