Za opušteno leto, avgustovski broj magazina za savremenu ženu Lepa&Srećna donosi vam ekskluzivne intervjue, modne editorijale, specijalni dodatak o uređenju životnog prostora i zanimljive tekstove za dobro raspoloženje! 

Opušteno, radosno, razigrano, razuzdano... Leto! Nema pravila niti kočnica, prepuštamo se uživanjima i hedonizmu...

Toplo vreme i sunce skinuli su nam višak odeće i izmamili dobro raspoloženje, a preplanuli izgled dodatno nam pojačava samopouzdanje. Gola ramena, kratke suknje i lepršave haljinice čine svaku devojku privlačnijom. Leti se više nego ikad osećamo lepo i to je još jedan razlog što smo raspoloženiji za romansu.

Jeste li se ikada zapitali zašto se ljudi međusobno privlače? Da li je presudno izazovno telo ili lepo lice? Najnovija istraživanja otkriće vam koliku ulogu imaju miris, boja glasa, pogled... 

Uređenje životnog prostora mnogo govori o karakteru vlasnika, pa čak i kada je reč o poznatim ličnostima. Stil uređenja može da nam se svidi ili ne, ali je zato ogledalo ličnosti, što važi i u slučaju slavnih koji daju milione dolara za luksuzne vile. Ko je od njih neodlučan, ko voli red, kome je uzdržanost glavna osobina, a ko je težak za saradnju, analizirala je arhitekta Milena Obradović, autorka knjige Šta vaš dom otkriva o vama.

Nina Radulović, lice s naslovne strane, veruje da nas životne teškoće, kada ih savladamo, čine još snažnijima.

- Čovek treba da bude prilagodljivo biće i da prihvati život kakav jeste – divan, ali bogat izazovima, uspesima, neuspesima, problemima, rešenjima, ljubavlju, ako znamo da je primimo i uzvratimo. Kada se dese problemi, čovek tek tada upozna sebe i vidi šta, da li i koliko može. Verujem da se mnogi iznenade - tvrdi Nina. 

Za kraj, malo zabave. Postoji verovanje o uticaju kamenja i plemenitih metala na ljudsko zdravlje i sudbinu, Ima i onih koji veruju da dragi kamen privlači i određene osobine koje su u skladu s vašim karakterom. Izaberite kamen koji vam se najviše dopadne na prvi pogled i otkrićete nešto zanimljivo o sebi.