Leto je došlo, a vi usled nedostatka vremena, volje, novca niste zadovoljni svojim izgledom? Muče vas višak kilograma koji se nataložio tokom duge zime, celulit, ili nedovoljno blistav ten? Postoje savršeni trikovi koji su vrlo efikasni, koji će vam pomoći da ponovo zablistate, budete zadovoljne sobom, a neće vam trebati puno vremena, novca, niti iscrpljujućih dijeta i vežbi. 

Sredite svoju figuru za vrlo kratko vreme! Zadnjica, noge i bokovi sa ovim više nikada neće biti vaše kritične zone. Uz pomoć revolucionarnih helanki za mršavljenje, to će postati samo deo ružne prošlosti. Izrađene su od specijalne tkanine Neotex, a njen sastav čini 30% poliestera, 40% neoprena i 30% najlona. Neotex podiže tempeaturu tela i na taj način dolazi do ubrzanog znojenja i topljenja masnih naslaga. Helanke se mogu nositi i ispod garderobe, jer su potpuno neprimetne, a čak četiri puta ubrzavaju topljenje masnih naslaga. OVDE ih odmah možete poručiti, po fenomenalnoj ceni od 950 rsd.

Uz pomoć pojasa za mršavljenje skinite dodatne kilograme brže nego ikada do sada! Pojas je takođe izrađen od specijalne pametne tkanine Neotex. Njegovo nošenje izazvaće pojačano znojenje, a samim tim i brže skidanje masnih naslaga sa stomaka. Izuzetno je prijatan za nošenje. Nema kopči, dugmića, rajsferšlusa niti bilo čega što može da vam smeta i žulja vas. Možete ga nositi tokom vežbanja, ili u toku dana, u toku svakodnevnih aktivnosti ispod odeće. Cena pojasa je 720 rsd, a OVDE odmah može biti vaš!

Želite da zategnete svoje mišiće, bez mnogo truda? Shake weight teg za žene je nešto potpuno novo na našem tržištu. Uz pomoć ovog revolucionarnog proizvoda bićete zategnute kao nikad ranije na veoma jednostavan i efektan način. Najnovija tehnologija koja radi po principu dinamičke inercije osetno će pomeriti Vaše granice kada je vežbanje u pitanju. Mišići na rukama, ramenima i grudima se oblikuju sa vrlo malo napora do savršenstva. U odnosu na obične tegove, učinak vežbi uz pomoć ovih fantastičnih tegova je poboljšan i do 300%. Biće dovoljno ne više od 6 minuta vežbanja tokom dana uz pomoć ovih magičnih tegova i imaćete vrlo lepo oblikovane ruke i ramena. Cena tega je 1690 rsd, a OVDE možete odmah da ga poručite.

Nemate ten koji želite? Muče vas mitiseri i nesavršenosti na licu? Rešite to vrlo jednostavno! Do Beauty crna maska je konačno dostupna i u Srbiji! Efekti se vide već nakon prvog korišćenja! Ovo genijalno sredstvo za negu kože će vam pomoći da dubinski očistite kožu lica na potpuno jednostavan i ni malo agresivan način. Crna maska Do Beauty rešava problem mitisera kao ni jedan preparat do sada i jednako je dobra i za tinejdžere i za zrelu kožu. Ona „usisava“ iz pora masnoću i sve nečistoće. Crnu masku ( 10 kesica u pakovanju od p 20g ) možete odmah poručiti OVDE, po ceni od samo 1490 rsd.

Šta je potrebno da zablistate? Naravno - blistav osmeh! Sada ga možete imati bez odlaska kod zubara i skupih tretmana! Luma Smile aparat je namenjen svima onima koji žele belje zube i koji žele sigurno i slobodno da se smeju, bez ustezanja. Za samo par minuta dnevno uz Luma Smile imaćete savršeno beo osmeh na kojem će Vam svako pozavideti. Na aparatu se nalazi gumeni nastavak koji vrlo nežno uklanja naslage na zubima. Površina zuba se čisti mehanički, a u kombinaciji sa pastom za zube sa granulama (koja se ne nalazi u ovom pakovanju) uklanjaju se sve zaostale naslage, kao i loša pigmentacija nastala od hrane, pića, duvana i kafe. Cena aparata je samo 690 rsd, a OVDE ga možete naručiti.

Još odličnih proizvoda za Vas, po neverovatno niskim cenama, možete OVDE pronaći.