Šta se u vrelim letnjim danima, a pogotovu noćima, događa s našim telom, emocijama, seksualnošću, otkriva u novom broju našeg magazina poznati psihijatar Jovan Marić. Šta izgubite ako prestanete da budete radoznali? I šta mi Srbi imamo viška, kada je ljubav u pitanju?

Poneki seksi komad odeće morate imati u svom ormanu ovoga leta. Naši modni urednici preporučuju vam da nabavite jedan dobar crop top ili korset, koji će vam upotpuniti večernje izdanje. 

Uspešna karijera bila je povod za razgovor i s mladim plesnim parom, blizancima Mašom i Martinom Radulovićem. Iako imaju svega 14 godina, postali su državni prvaci u standardnim plesovima i na Svetskom prvenstvu u oktobru braniće boje Srbije.

Zašto je sve više uspešnih, lepih a samih žena, otkriva nam Aleksandra Simić, TV voditeljka. Ona smatra da je ljubav jedini temelj dobre veze, a da problem singl statusa prave upravo oni s lošim izborima.

O muško-ženskim odnosima razgovarali smo i s glumcem Aleksandrom Radojičićem, koji je objasnio kako izgleda njegova idealna žena. Još mnogo saveta, zanimljivih tema i intervjua možete pročitati u magazinu Lepa i Srećna, koji je već na kioscima!