Voditeljka Jovana Joksimović, supruga pop pevača Željka Joksimovića, nosi blizance, ekskluzivno saznaje Blic, a trebalo bi da se porodi na jesen. Jovana i Željko očekuju blizance. Kada je otkrila da je trudna, nije želela da tu priču previše širi, znali su samo najbliži članovi porodice. Željko je bio presrećan kada mu je saopštila da je u drugom stanju, posebno kada su saznali da su u pitanju blizanci.

PROČITAJTE JOŠ: Jovana i Željko Joksimović objavili prve slike sina Koste: dirljiva porodična idila na Instagramu! (FOTO)

"Oduvek je želeo veliku porodicu," kaže za Blic izvor blizak paru. Vest o njenoj trudnoći najviše je obradovala njihovog sina Kostu, sa kojim lepa voditeljka sada provodi najviše vremena kod kuće. Mama i tata su sinu objasnili da će dobiti bate ili seke, a on jedva čeka da se igra sa njima. "Kosta već ima stariju sestru, za koju je vezan i često se igraju, tako da kada je čuo da mu stiže društvo, bio je oduševljen," objašnjava izvor.

Inače, Kosta će desetog aprila napuniti tri godine. Popularni bračni par odlučio je da se tim povodom, zasada, ne oglašava u medijima.

"Kako nikada nisu želeli da svoju intimu preterano dele sa medijima, tako će biti i ovoga puta. Uveliko razmišljaju o imenima koja bi mogli da daju bebama, a u tome svakako prednjači Kosta, koji ima zanimljive predloge - kaže izvor. Voditeljka Jovana Joksimović najveću podršku dobija od supruga Željka, koji je svakodnevno obasipa pažnjom i poklonima.

KAKO SU SE JOVANA I ŽELJKO UPOZNALI I KAKO JOVANA PODNOSI TRUDNOĆU PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

Jovanu nedeljama unazad publika nije viđala na malim ekranima i ispostavilo se da je voditeljka jutarnjeg programa Pinka imala najlepši razlog za to. Ona je tokom prve trudnoće izjavljivala da nije razmažena trudnica, te da joj suprug udovoljava u svemu. "Nisam trudnica koja stalno ima zahteve i neke specijalne želje, osim što spavam više nego inače. Željko je uvek pažljiv prema meni," izjavila je voditeljka tokom prve trudnoće.

PROČITAJTE JOŠ: Željko Joksimović otkrio tajnu skladnog braka: Jovana je moja superžena

Podsećamo, ovaj par se upoznao 2008, kada su zajedno vodili Evroviziju, koja se tada održavala u Beogradu. Venčali su se četiri godine kasnije na Maldivima, a dve godine nakon toga organizovali su crkveno venčanje u Beogradu, kojem su prisustvovali njihovi mnogobrojni prijatelji. Popularni pevač iz prvog braka ima 22-godišnju ćerku Minu, koja se odlično slaže sa bratom Kostom.

Izvor: Blic