Popularni glumac Ivan Bosiljčić i njegova supruga i pevačica Jelena Tomašević odlučili su da još malo uživaju u zimskim čarolijama, pa su sa ćerkicom Ninom posetili Užice i Zlatibor, piše Lepa & srećna.

Zlatibor je Ivanov rodni kraj, pa glumac često sa porodicom uživa u čarima ove planine i u društvu prijatelja i familije.

Poznati par je nedavno uživao na zimovanju, a ovoga puta su želeli na Zlatiboru da sačekaju početak proleća. Međutim, sneg ih je pozitivno iznenadio!

"Juče na Zlatiboru proleće, jutros opet zima. Srećom detetu ponesmo kapu," napisao je Ivan. Glumac je podelio slatku porodičnu fotografiju na snegu i našalio se na svoj račun: "Al' zato je tata pošao u sakou u rodni kraj."

PROČITAJTE JOŠ: Ćerka Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević prvi put pred očima javnosti: pogledajte kako je mala Nina (5) porasla u pravu princezu (FOTO)

Koliko im prija zajednički odmor pokazuju njihove objave na društvenim mrežama, pa je nedavno i Jelena objavila na Instagramu fotografiju predivnog snežnog pejzaža na Zlatiboru.

PROČITAJTE JOŠ: Slatka porodična priča Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević: pogledajte gde slavni par sa ćerkom Ninom uživa u zimskoj čaroliji (FOTO)

Nadamo se da će nas ova mala i popularna porodica iznenaditi sa još zanimljivih fotografija sa odmora, a do tada im želimo da maksimalno uživaju u svakom zajedničkom trenutku.

Izvor: Lepa & srećna