Glumac Ivan Bosiljčić i njegova supruga i pevačica Jelena Tomašević vešto kriju od javnosti najlepše porodične trenutke, ali ovoga puta su odlučili da podele sa svojim obožavaocima par emotivnih fotografija, piše Lepa & srećna.

Naime, slavni par je odlučio da je najbolji izbor za ovogodišnje zimovanje jedna od najposećenijih planina u Srbiji, Zlatibor. Međutim, ne čudi nas što je porodica izabrala baš ovo mesto pošto je Zlatiborski okrug Ivanov rodni kraj.

Njihove slike na kojima uživaju na planini rastopile su srca na Instagramu, a posebno je divne reakcije izazvala slika na kojoj mala Nina jaše konja dok joj roditelji pomažu.

PROČITAJTE JOŠ: Ćerka Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević prvi put pred očima javnosti: pogledajte kako je mala Nina (5) porasla u pravu princezu (FOTO)

Takođe, fotografija na kojoj Ivan i Jelena sa ćerkom uživaju u predivnom pogledu na Zlatibor oduševila je mnoge i ostavila utisak da ova mala porodica zaista zna da uživa.

DA LI SE POZNATA PORODICA SANKALA NA ZLATIBORU? POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI...

PageBreak

Zimovanje ne može da prođe bez sankanja, pa je Jelena nedavno objavila i fotografiju na kojoj se deca sankaju i napisala: "Uživancija na Zlatiboru! Sankamo se dok se ne istopi sneg."

PROČITAJTE JOŠ: Emotivna ispovest Ivana Bosiljčića na 38. rođendan: zašto mi je put ka Svetom Serafimu Sarovskom ulepšao život (FOTO)

Nadamo se da Ivan, Jelena i Nina spremaju još foto iznenađenja sa zimovanja za svoje obožavaoce, a do tada želimo ovoj poznatoj porodici prijatan odmor!

Izvor: Lepa & srećna