Porodica folk pevača Dragana Kojića Kebe stalno privlači veliku pažnju javnosti, naročito od venčanja popularne pevačice Severine Kojić i Kebinog sina Igora Kojića! Međutim, omiljena u porodičnoj kući Kojića nije Severina! 

Popularni Keba aktivan je na društvenim mrežama, pa često obraduje svoje obožavaoce novim fotografijama na kojima su neretko i članovi njegove porodice, piše Lisa. Pevač je nedavno podelio fotografije novogodišnje dekoracije svog doma, a onaj ko se najviše raduje jeste kućni ljubimac Pako

PROČITAJTE JOŠ: U domu Olje i Dragana Kojića Kebe: U našoj kući ima svega, od "Kineza" do rozentala

Instagram nalog Dragana Kojića Kebe prepunje Pakovih slika, pa ne sumnjamo da je ovaj preslatki maltezer glavni u kući Kojića. Keba je objavio fotografiju na kojoj neodoljivi Pako uživa na ležaju u dnevnoj sobi.

Enterijer u porodičnom domu folk pevača već je ukrašen za novogodišnje praznike. Zlatne i srebrne nijanse dekorišu njihov dnevni boravak, dok se na prozorima nalaze ukrasi u obliku snežnih pahulja. Sto u dnevnoj sobi krase svećnaci zlatne nijanse i klasični novogodišnji ukrasi poput onih u obliku čizme, kugli i sveća.  

PROČITAJTE JOŠ: Severina i sin uzburkali javnost: šta kažu socijalni radnici o deci na Instagramu

Takođe, Kebin sin Igor i suprug popularne Severine objavio je sličnu fotografiju pre svog oca. Međurim, Pako ovoga puta nije uživao ušuškan na ležaju, već je sedeo na stolu i svojim položajem i pogledom svima pokazao ko je glavni u kući.

Mnoge Kebine obožavatelje osvojila je Pakova fotografija iz dvorišta na kojoj pas pozira, a ono što je sve oduševilo jeste uređenje porodične bašte. Uredan travnjak, klasične baštenske stolice u beloj boji, cveće i kombinacija kamena i drveta osvojila je i inspširisala mnoge korisnike Instagrama. Ali, i pored fantastične bašte, Pako je ipak ostao u centru pažnje.

Pako je neizostavan član porodice Kojić, pa krasi svaku njihovu zajedničku fotografiju.

Fotografija koja je nasmejala i raznežila mnoge jeste Pako koji motri na kuću sa stepenica.

PROČITAJTE JOŠ: Dirljiva poruka voljenoj supruzi: oglasio se Igor Kojić prvi put posle velike srpske svadbe! (FOTO + VIDEO)

Izvor: Lisa