Bivša voditeljka i majka muzičke pevačice Jelene Karleuše, Divna u poslednje vreme mami komplimente zbog svog izgleda - uspela je da skine zavidan broj kilograma, a njene frizure su čest predmet rasparava na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ: Pre i posle dijete: kako je Divna Karleuša izgledala pre 8 godina i u čemu je tajna njene vitke linije (FOTO)

Međutim, ovih dana sve je isprovocirala novim slikama... 

Prava mala Tviter drama nastala je 25. jula 2016. godine kada je njena ćerka Jelena Karleuša objavila fotografiju na kojoj je Divna u atraktivnom modelu jednodelnog kostima u modernoj žutoj boji sa zanimljivim aksesoarom u vidu krupnih crnih ogrlica i velikih naočara za sunce! 

Hola !

A photo posted by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on Jul 25, 2016 at 3:19am PDT

Iako je Jelena nosila ovakav model kupaćeg kostima par meseci ranije, ipak je Divna ta koja je ponela veliki broj komentara i pohvala na društvenim mrežama: "Divna izgleda divno" ili "Jecina mama - geni su to"..., poručuju joj pratioci sa Instagrama. Za razliku od mame, ćerka se odlučila za crni kostim, ali prepoznatljiv duboki dekolte i sličan nakit nisu ostali neprimećeni.

Moja ljubav savrsena !!!

A photo posted by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on Jun 2, 2016 at 4:48am PDT

Iako se dosta polemisalo da li su za ovo Divnino telo zaslužne vežbe i stroga dijeta, Divna je bila jasna i poručila je: "I kako sad da zena koja drži do sebe, ne koristi filtere ?? Kakoooo ?!!!" 

Koliko je Divna zaista doterala svoju figuru možete videti i na drugim slikama - Divna voli i uske farmerke, crne haljine i upadljivu šminku i manikir.

SVE SLIKE POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

LepaiSrecna I Divna i Jelena Karleuša poznate su po odvažnim fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama, ali ovog puta su otišle korak dalje! Seksi model kupaćeg kostima rasplamsao je brojne diskusije...