"Da, Burak me je zaprosio i moj odgovor je bio da. Ali datum venčanja nismo precizirali". 

PROČITAJTE JOŠ: Zašto se Bali-beg i njegova devojka još kriju od javnosti: Burak i Fahrije pobegli paparacima

Ovo je poslednjeg dana aprila 2016. na konferenciji za štampu, koju joj je organizovala kozmetička kuća čije je zaštitino lice, izjavila lepa Fahrije Evdžen, što je bilo ogromno iznenađenje za medije.

Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen su, naime, najmanje dve godine u vezi (neki tvrde i duže jer veruju da je ljubav između njih planula godinu ranije, na početku snimanja serije "Dnevnik ljubavi"), zna se i da od prošlog juna žive pod istim krovom, ali njih dvoje nikada nisu hteli o tome da govore za medije. Doduše, novinari su ih i bez toga gotovo jednoglasno proglasili za verenike.

A photo posted by Fahriye Evcen (@evcenf) on Apr 3, 2016 at 5:30am PDT

PROČITAJTE JOŠ: Burak i Fahrije opčinili publiku: najlepši turski brka zvezda nove reklame

Zbog čega je par, koji je inače vezu dugo držao u tajnosti do te mere da su sastanke zakazivali van Istanbula, progovorio, ne zna se. Ipak, sada je definitivno sigurno da će ovu godinu obeležiti još jedno intrigantno venčanje. Da podsetimo, od januara naovamo oženili su se Mahsun Kirmizigul (prvih dana maja postao je i tata jedne devojčice koja je rođena u Los Anđelesu), zatim Kivanč Tatlitug, za koji dan na ludi kamen staje neodoljivi Ezel, a sad, evo, i Burak planira nešto slično.

Günaydın ! #Çalıkuşu #Feride #Kamran #BurakÖzçivit #FahriyeEvcen

A photo posted by Fahriye Evcen Fan (@evcen.ozcivit.fan) on Dec 9, 2015 at 9:54pm PST

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa