Marija Šerifović održala je 25. marta 2016. godine solistički koncert u Narodnom pozorištu u Beogradu, koji je bio jedna od glavnih tema među glumcima koji su se tome protivili, piše Kurir.

Marija je na scenu nacionalnog teatra ušla u stilu Džastina Timberlejka na dodeli MTV nagrada: na video-bimu vrteo se spot u kojem je Marija išla ulicama Beograda, predstavljala se na svoj način dok je bend svirao prve taktove pesme „Pametna i luda“.

PROČITAJTE JOŠ: Marija Šerifović iskreno: o roditeljima, porocima i ljubavima

Pevačica je u ruci nosila predmet iz spota za pesmu „Sama i nervozna“, i na kraju ušetala na stejdž. Publika je odmah ustala na noge, gromoglasan aplauz se prolomio pozorištem, Marija je zapevala pesmu i koncert je počeo.

- Je l‘ se meni to čini da ja večeras pevam u Narodnom pozorištu? Ipak, uvek bude onako kako ja kažem. Dobro veče svima, je l‘ ste lepo raspoloženi i spremni da čujete najbolji koncert u svom životu? To što vi sada sedite, to nek traje neko vreme. Možete da ustajete, ali ipak ajde da ispoštujemo protokol i nećemo da se penjemo po stolicama. Meni je srce puno, uvek pevam isto - za 50, 500 ili nedavno za 15.000 ljudi.

PROČITAJTE JOŠ: Debata koja je podelila kulturnu javnost: treba li Marija Šerifović da održi koncert u Narodnom pozorištu?

Neku tenziju osećam pa vas molim da mi to nekako olakšate - obratila se publici Marija, a potom nastavila da niže hitove koji godinama prate njenu uspešnu karijeru: „Bol do ludila“, „Nedelja, „Sama i nervozna“, „Sto prvi“...

Mariji Šerifović na scenu je stigao buket crvenih ruža od nepoznate osobe. Kad je pročitala poruku sa ceduljice, obratila se mami i publici.

PROČITAJTE JOŠ: Kako Marija Šerifović peva maminu pesmu za svoju dušu: da li je ovo najlepša verzija hita "Ne dam bolu" (VIDEO)

- Verice, dobila si lep buket. Ko god da je ovo doneo, neka uzme i odnese - kazala je pevačica.

Tekst: Marija Dejanović

Hvala Vam

A photo posted by Marija Serifovic (@serifovic) on Mar 26, 2016 at 5:05am PDT