Još malo je ostalo do kraja nagradne akcije u kojoj Kurir.rs, u dogovoru sa organizatorom festivala, produkcijom Sky Music i MK Mountain Resort, odlučio da obraduje tri svoja verna posetioca. Pored ulaznica za koncerte Severine i Željka Joksimovića, sajt Kurira u okviru ove zanimljive akcije poklanja vikend na Kopaoniku. Nagrada je vikend za dve osobe na bazi polupansiona u apartmanima Konaci od petka 18. do nedelje 20. marta.

Pogledajte kako se poznata voditeljka Maja Manojlović sprema za festival:

Da li znate gde sam 18-og marta? Pogledajte... #musicweekfestival @musicweekfestival

A video posted by Maja Manojlovic (@maja_manojlovich) on Mar 3, 2016 at 1:10pm PST

A evo i kako izgleda kada se posetilac sajta potrudi:

Enjoying tea & snow cookie!  #pretvorimuw #kopaonikmusicweek #kurir

A video posted by Girl in Love with Life (@reminderka) on Mar 8, 2016 at 5:41am PST

Da vas podsetimo šta je potrebno da uradite da biste osvojili nagradu:

- Snimite kratak video ili šašavu fotku koji prikazuju kako na kreativan način pretvarate slovo M u slovo W, kao asocijaciju na festival Music Week.  

- Tako snimljen video ili fotku treba poslati na adresu nagradnaakcija@adriamedia.rs i postaviti na privatni Instagram profil sa haštagovima: #pretvorimuw; #kopaonikmusicweek; #kurir

- Tri je maksimalan broj videa/fotografija koje jedan učesnik može da pošalje - nagradnu akciju ocenjivaće stručni žiri/komisija, koji će se sastojati od članova Music Weeka i Adrija medija grupe i, naravno, publike sa Instagrama. 

- Komisija će izabrati dva pobednika ove nagradne akcije, a treći dobitnik biće autor videa ili fotografije koji za svoje delo bude imao najviše lajkova na Instagramu. 

- Prilikom slanja, u mejlu navedite ime i prezime, datum rođenja i kontakt telefon (ovi podaci su obavezni kako bismo naknadno kontaktirali sa vama).

Dobitnici u ovoj nagradnoj akciji biće proglašeni u petak 11. marta. Imena i radovi biće objavljeni na sajtu Kurir.rs, a s dobitnicima će se kontaktirati kako bi proveli divan vikend na Kopaoniku. Prevoz do Kopaonika nije uključen u nagradu.

Pustite mašti na volju, šalite se, šaljite i postavljajte video-materijale, širite vest kako biste dobili što više lajkova i osvojte ove fenomenalne aranžmane!