Dejvid Bekam (40), bivša zvezda fudbala, suprug dizajnerke Viktorije Bekam (bivše članice grupe "Spajs Grls") i otac četvoro dece - Bruklina, Romea, Kruza i Harper, izabran je za najseksepilnijeg muškarca za 2015. godinu! 

Dok se svi muškarci u četrdesetim godinama raduju ovakvim vestima, Dejvida je ipak najviše zanimalo kako će njegova porodica reagovati na novu titulu.

"Naravno, zahvaljujem se roditeljima što su me doneli na ovaj svet. 

Takođe, želeo bih da se zahvalim svom frizeru, stilisti, fotošopu..." rekao je Dejvid u svojoj zahvalnici kada je primao ovo neverovatno priznanje.

VIŠE: Domovi slavnih: BEKAMgenska palata Dejvida i Viktorije Bekam biće najskuplji dom u Velikoj Britaniji! (FOTO)

"Uvek sam sramežljiv kada treba da ponesem neku od ovih nagrada, ali to će moju mamu učiniti jako srećnom. Deca će mi se smejati, oni znaju kako im tata izgleda ujutru", napisao je Bekam na Fejsbuku.

My little man turns 13 today .. Into his teens and still an Arsenal fan lol... Happy birthday beautiful boy ❤️⚽️❤️

Posted by David Beckham on Tuesday, 1 September 2015

S druge strane, kada je ovu vest podelio sa svojom suprugom Viktorijom, ona mu je srdačno čestitala. "Voleo bih da ona to stalno misli (da sam najseksepilniji muškarac na svetu)", rekao je sa smeškom i dodao: "ali ona je samo rekla 'Čestitam!' "

What a special and amazing night to be with the people I love

Posted by David Beckham on Monday, 4 May 2015

Zavirite i u našu FOTO-GALERIJU!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Bivša fudbalska zvezda Dejvid Bekam izabran je za najseksepilnijeg muškarca za 2015. godinu! Evo šta je Viktorija rekla na to!