Najveći nemački festival koji se već dugi niz godina obeležava van svojih granica u brojnim svetskim metropolama, stiže nam i ove jeseni u Beograd. Sada već tradicionalni, šesti po redu DSW Oktoberfest, u organizaciji Nemačko-srpskog privrednog udruženja (DSW), održaće se 23. i 24. oktobra 2015. godine na terenu ovogodišnjeg partnera Delta Motors – BMW.

I beogradski Oktoberfest će nalik na originalni promovisati duh Bavarske, tako da će goste u autentičnom plavo-belom ambijentu dočekivati hostese u prepoznatljivoj nošnji – dirndl, a svečani početak manifestacije ozvaničiće nemački ambasador, gospodin Axel Dittmann, otvaranjem prve bačve piva. Očekuje se preko hiljadu i po zvanica koji će imati priliku da uživaju u bogatom programu i degustaciji bavarskih delicija i piva, a za dobro raspoloženje i sjajan ritam je i ove godine zadužen Dejan Petrović i Big Band.

Organizator će se i ove jeseni pobrinuti da na ovom dvodnevnom događaju u potpunosti dočara sjajnu atmosferu i originalni duh ove nemačke manifestacije, pomalo u srpskom maniru.