Magazini Lisa, Story, National Geographic i dnevni list Kurir vas pozivaju na još jedan "Family Shopping Fest", vikend pun besplatnih aktivnosti i neverovatnih popusta za celu porodicu, u kojem ćete sigurno uživati i dobro se zabaviti.

Najmlađi će moći da razvijaju svoju kreativnost u brojnim radionicama, očekuje ih i dečja modna revija kao i kviz znanja.  

Pripadnice lepšeg pola će imati priliku da se ulepšaju u beauty korneru i da otkriju šta im zvezde poručuju u astro kutku, dok će se muškarci oprobati u takmičenjima u kuglanju i stonom fudbalu. Oba dana vikenda u popodnevnim časovima za dobro raspoloženje biće zadužen DJ, dok će u subotu od 20 sati sjajna Nevena Božović održati koncert besplatan za sve posetioce.

Tokom Family Shopping Fest-a posetioci će moći da učestvuju u šoping igrici, preko 1.000 poklona očekuje najbrže posetioce koji u centralni hol donesu račun u vrednosti od preko 1.000 dinara iz bilo koje radnje Šoping centra Kragujevac Plaza (subota i nedelja od 15 sati).

Oba dana vikenda program će trajati od 10 do 22 časa, a sve aktivnosti su besplatne. Posetite Šoping centar Kragujevac Plaza sa svojom porodicom, zabavite se uz brojne aktivnosti, iskoristite neverovatne popuste i pripremite za novu škosku godinu i posao!