Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Istina o novoj ljubavi čuvene Hurem: da li su Merjem Uzerli i Ozan Guven u vezi

Da li su Merjem Uzerli, koja je kao Hurem u "Sulejmanu Veličanstvenom" stekla svetsku slavu, i njen kolega Ozan Guven, Rustem-paša, u ljubavnoj vezi? Ovo pitanje intrigira mnoge...

  Izvor: Foto: Facebook

Čvrsto rešen da utvrdi prirodu veze Merjem Uzerli, čuvene Hurem iz Sulejmana Veličanstvenog, i Ozana Guvena, Rustem-paše, novinar lista Hurijet Džengiz Semerdžioglu doputovao je u Beograd pre oko mesec dana i razgovarao sa akterima najkontroverznije ljubavne priče 2015. godine! 

Da li su Merjem Uzerli, koja je kao Hurem u "Sulejmanu Veličanstvenom" stekla svetsku slavu, i njen kolega Ozan Guven, Rustem-paša, u ljubavnoj vezi? Ovo pitanje intrigira mnoge jer taman kad pomisle da su, sudeći po objavljenim fotografijama, dobili odgovor, dogodi se nešto što taj odgovor dezavuiše.

PROČITAJTE JOŠ: Merjem Uzerli i Ozan Guven ponovo zajedno?

Zato je novinar Hurijeta Džengiz Semerdžioglu, poznat po iskrenosti i direktnom pristupu, tokom boravka u Beogradu gde je došao u posetu ekipi filma „Rana moje majke“, iksoristio priliku da turskim zvezdama bez uvijanja postavi pitanje: «Jeste li vas dvoje u vezi?»

A evo šta su oni odgovorili:

"Vala nismo", bio je kategoričan Ozan "samo ne znam kako da ti to dokažemo".

"Da je to istina, zar ne bi primetili ljudi sa kojima smo stalno na setu», umešala se i Merjem. «Zar oni o tome ne bi pričali? Ono što se zbiva na setu ne može da ostane tajna."

Ali iskusni novinarski vuk nije se predavao, rešen da stvar istera načistac.

PROČITAJTE JOŠ: Merjem Uzerli i Ozan Guven: nova ljubav ili staro drugarstvo?

"A fotografije na kojima ste zagrljeni ili se držite za ruke?"

" Nas dvoje imamo takav odnos, volim da je zagrlim zaštitnički ili da je držim za ruku, no to nema veza sa ljubvalju o kojoj se priča", naglasio je Ozan.

"Ali štampa je pisala da ste ovde iznajmili vilu i da zajedno u njoj boravite», nije se predavao novinar.

Kod Merjem je to pitanje izazvalo grohotan smeh:

"I ne samo to, već i da je naša vila poplavljena tokom onih velikih kiša. A mi smo od prvog dana smešteni u hotelu sa celom filmskom ekipom. Sa nama je i moja Lara, ona ostaje sa dadiljom dok sam na setu. Ali kad se vratim, divno se igramo sa decom u parku koji je odmah iza hotela".

  Izvor:

"Po mom mišljenju", zaključuje Džengiz u tekstu "Merjem i Ozan su samo drugovi", pa je umesto ljubavne priče svojim čitaocima otkrio da malu Laru Uzerli čuva dadilja Nemica te da mama sa njom razgovara isključivo na nemačkom, ali i da je Okan Jalabik toliko alergičan na ujed komaraca, kojih u rojevima ima na setu jer se legu u obližnjem potoku, da mu se celo lice naduje zbog čega mora da prekine snimanje.

PROČITAJTE JOŠ: Turski plejboj osvojen zauvek: Merjemina ćerkica Lara napokon upoznala svog tatu

  Izvor:

Tekst: M. R. 

Izvor: Lisa

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Hot

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije