Badiju Valastru, "Kralju torti", je najzabavnije bilo kada je pravio tortu u prirodnoj veličini svoje žene Lise!

"Da biste to uradili, morate da budete ili mnogo pametni ili mnogo glupi - rizikujete da vam kaže kako izgleda debelo ili tako nešto", našalio se on kako piše Mondo1. juna 2015. godine.

PROČITAJTE JOŠ: Nepečeni prolećni slatkiš: mikado torta sa jagodama i ekspandiranim pirinčem

Zvezda TLC kanala i jedno od najprepoznatljivijih TV lica širom sveta, boravio je u Beogradu kako bi upoznao fanove iz Srbije i kako bi promovisao programe o venčanjima koji će na TLC-u biti prikazani u junu 2015. godine, kao i novu sezonu serije "Stručnjak za torte" koja će biti prikazana u septembru.

TLC kanal, koji  je deo portofolija kompanije "Discovery Networks", vodeći je ženski dokumentarni lifestyle kanal u Srbiji, dok je Badi Valastro miljenik srpske publike i neko čiji su dolazak ljubitelji njegovih emisija intenzivno priželjkivali, piše Story 2. juna 2015. godine.

Badi Valastro je ovom prilikom takođe i odabrao najbolje dekorisanu srpsku tortu, pri čemu su tri tipična srpska motiva koja su bila korišćena u dekoraciji predložili fanovi stranice TLC Srbija na društvenoj mreži Fejsbuk.

Badi je birao između tri torte koje su bile dekorisane tako da asociraju na Kalemgdan, Đavolju varoš i Novaka Đokovića, a kao najbolje dekorisanu odabrao je tortu sa motivom Đavolje varoši.