Nova mis Srbije, Marija Ćetković, studentkinja je druge godine ekonomije. Lepa Marija otkriva čitaocima "Lise" kako joj je ljubav prema sportu olakšala put do pobede, ali i zašto je prestala profesionalno da se bavi košarkom.

Najpoznatiji skeledžija i vođa grupe "Garavi sokak", Branislav Krsić, govori nam o tome zašto ga najviše inspiriše priroda u njegovim oazama mira u Kovilju i dunavcu Arkanj i otkriva koja mu je najdraža pesma koju je napisao.

Ako i vi, kao i većina ljudi danas najviše vremena provodi za računarom, pročitajte  zašto je dugotrajno sedenje ispred kompjutera štetno i šta za ublažavanje posledica savetuje Snežana Milanović, fizioterapeut iz Centra za korektivnu gimnastiku.

Ako vas muči neprijatanosećaj mučnine, nemojte odmah posezati za medikamentima. Pokušajte sa delotvornim prirodnim sastojcima, kao što su đumbir i pelin, a mi vam dajemo tačan recept.

Ljubitelje dobrog zalogaja obradovaće recepti za divne italijanske specijalitete, kao što su lazanje sa pečurkama, ravioli sa šargarepom, insalatacaprese, a za sladokusce, tu su neodoljivi deserti od sira.

Ako planirate da posetite Sloveniju, obavezno pročitajte reportažu o pokrajini Gorenjska, gde je i čuveno ostrvo Bled i simpatični gradić Radovljica, u kome se održava Festival čokolade. Sve zaljubljenike u prirodu ostaviće bez daha botanička basta Volčji potok.

Pročitajte i šta je novo u bioskopima i u kom pozorištu u Beogradu se održava maraton predstava i to po simboličnim cenama.

Za najbrže čitaoce spremili smo i  nagrade...