Inspirativne poruke, koje su u poslednje dve godine postale svojevrsni zaštitni znak Jana brenda, ovog leta potpisuje Lujza Hej, najpoznatiji svetski lifecoach trener i začetnica ideje da pozitivnim mislima i stavovima možemo promeniti sebe i svet oko sebe.

Nove Jana boce sada prenose poruke ljubavi, zdravlja i pozitivnih misli i promovišu svakodnevno korišćenje afirmacija u procesu saznavanja da je voleti sebe i verovati u sebe najveći izvor dodatne snage i nepresušni izvor samopomoći u rešavanju svakodnevnih prepreka.

Motiv leptira, živih, ali nežnih boja daje novim Jana bočicama posebnu lepršavost i lakoću. Leptiri na svojim krilima simbolično nose  misli koje Jana želi da prenese novim afirmativnim porukama. Jer upravo vam afirmacije pomažu da lakše unesete promene i novine u svoj život i svakodnevnicu.

Šta znače  i kako da razumeju poruke Lujze Hej gostima su pojasnile i voditeljka Snežana Dakić i Ksenija Mijatović, lifecoach po metodi Lujze Hej, koja je do sada kroz svoje radionice i rad s afirmativnim porukama usmerila stotine ljudi na pozitivne promene.

Afirmacije dokazano izazivaju reprogramiranje uobičajenog obrasca razmišljanja, pomoću njih se menja pogled na svet, ali i pogled na samog sebe. U današnje vreme kada je čovek u stalnoj trci za uvek novim ciljevima i kada ne pronalazi vremena za razgovor sa samim sobom, pozitivno razmišljanje postaje najmoćnija strategija života.

Svaka misao koja se glasno izgovori, kao i unutrašnji dijalog sa samim sobom, je afirmacija.  Afirmacije su put do unutrašnjeg mira i lakšeg ostvarivanja cilja, pa će nove Lujza Hej poruke na Jana bočicama biti najbolji mogući alat u rukama svih koji žele da krenu putem pozitivnih promena.

Uz novu, limitiranu ediciju  Jana - vode sa porukom po licenci Lujze Hejsvi prisutni su imali priliku da dobiju i neke od najvažnijih poruka iz knjige Lujze Hej "Moć je u vama", ali i da saznaju zašto su afirmacije neophodne za uspeh u mnogim sferama života: u poslu, sportu, ljubavi i međuljudskim odnosima.

Da su afirmacije unutrašnja sila koja  čoveku daje moć  da "uzme svoj  život u svoje ruke", pa se danas ubraja u jedne od najboljih tehnika razvijanja pozitivnog mišljenja uverili su se između ostalih glumac Bojan Perić, pevač Željko Joksimović, voditeljka Minja Miletić, manekenka Marija Tarlać i mnogi drugi ljubitelji afirmativnih poruka Lujze Hej. Ne propustite da pogledate i galeriju slika!

LepaiSrecna U čarobnoj atmosferi na savskom šetalištu, koja je upotpunjena nesvakidašnjim lepršanjem šarenih leptira predstavljena je nova, limitirana edicija vode Jana sa porukom Lujze Hej...