Uprkos činjenici da je kćerka glumačkog doajena Voje Brajovića, ova perspektivna glumica samouvereno gradi glumačku karijeru i tvrdi da u životu nikada nije birala lakši put.

"Ne verujem u izreku dok nas smrt ne rastavi, jer smatram da pravu ljubav ni smrt ne rastavlja, ona živi i dalje u srcu onog drugog.

Moja devedesetogodišnja baka Desanka i dalje o pokojnom dedi priča sa istom toplinom i pamti svaku anegdotu iz njihovog zajedničkog života. Za mene jeto dokaz da su neke ljubavne bajke zaista ostvarive", otkriva za Lisu lepa Iskra.

Sunce je granulo, priroda se probudila, vreme je i za buđenje tela iz zimskog sna. Što to ne biste učinili onim prvim, najprimetnijim delom, promenom frizure. Iako vam možda naoko izgleda da je neke popularne frizure teško napraviti, grešite. Probajte neke od ovih  koje smo izdvojili za vas, uz par veštih ruku 100 odsto će vam izmeniti izgled. Vreme je za promene! Da bi lakše opstala u brzom vremenu u kom živimo, glumica Milica Zarić posvetila se pozorištu, porodici i prijateljima, televiziju ne gleda i nikome se ne priklanja.

"Na internetu preko telefona saznam kakva će biti vremenska prognoza i pogledam šta me još zanima, tako da nema potrebe da uključujem TV. Ne zaluđujem se sadržajima koji me ne zanimaju. Danas se ljudima nudi mnogo nebitnih informacija koje ne mogu da popamte", smatra talentovana glumica.

Verovatno najviše zabluda postoji na polju medicine - ima ih na stotine, a neke su toliko besmislene da je teško poverovati kako ih neko uopšte može smatrati istinama. Za vas smo izdvojili samo neke od njih. Sve veći broj brakova bez dece tumači se odlaganjem začeća posle 30. godine, manjom oplodnom moći muškaraca, polno prenosivim bolestima, ali i prisustvom hemikalija u hrani. Pročitajte više o ovoj temi u novoj Lisi.

Lisini recepti vam donose ukusna i brza jela iz tiganja! To mogu biti zdrava jela od povrća, sa mesom ili bez njega, koja vas neće  zarobiti u kuhinji, a pritom će zadovoljiti i izbirljive ukućane. Ovaj broj donosi vam i poseban dodatak, većini omiljeni "Moj lični kuvar", izbor najlepših modela haljina za venčanje, teme iz psihologije i zdravlja, životne priče i još mnogo toga.