Mladi par, koji od januara više ne skriva svoju vezu, filmom "Ljubav liči na tebe", privukao je milione gledalac u bioskope širom Evrope, a sada su na poziv najpoznatijeg turskog producenta Timura Savdžija otputovali u Ameriku gde će mesec dana biti njegovi gosti. 

Glavni krivac za njuhovu ljubav jeste producent Sulejmana Timur Savdži koji ih je spojio u seriji "Grmuša" rađenoj po romanu čuvenog turskog pisca Rešata Nurija Guntekina.

Već od prve scene postalo je jasno da između glavnih glumaca postoji snažana hemija koja se potom razbuktala u Burakovom filmskom prvencu "Ljubav liči na tebe". U januaru ove godine Fahrije i Burak konačno su priznali da su u vezi. Ali, kako je izgledalo, više neće snimati zajedno.

Burak priprema seriju u kojoj mu je partnerka druga glumica, a Fahrije nije prihvatila nije ponudu nakon neuspeha serije "Kurt Sejit i Šura" u kojoj je igrala sa Kivančem Tatlitugom.

VIŠE: Novi brend Bali beg: Burak Ozčivit zvanično registrovao brend svog restorana

Međutim, izgleda da veliki Timur ima neke planove sa njima i da ih je zbog toga pozvao u svoj dom u Los Anđelesu. Da li je na pomolu novo iznenađenje znaće se uskoro.