Početak proleće podrazumeva i promenljive vremenske prilike, i za tu prelaznu sezonu uglavnom manjka i ideja i garderobe koju bismo noslili, s toga je naša modna urednica za vas odabrala praktične modne kombinacije namenjene ovom posebnom prelaznom periodu.

Ukoliko još niste smislili šta ćete spremiti za praznik, nadamo se da će vam naši brzi recepti pomoći, a ako posle ne znate šta ćete s tolikim kuvanim jajima,i za to imamo rešenje! Koji modeli su najpraktičniji za ovaj poseban prelazni period u godini, pročitajte u novom broju Lise.

Make-up trendovi ovog proleća u prvi plan ističu bronzani ten, meke i sjajne usne, pastelne nijanse kapaka, ali ima inekih iznenađenja poput ozbiljne smoky senke, živopisno crvenih usana i varijacija mačkastih očiju. Kojim proizvodima možete ispratiti ove make-up trendove otkrijte u našoj rubrici Lepota.

Nestašna udovica Lola Branković i princeza Zi, likovi su koje tumači mnogima već prirasla za srce mlada glumica Milena Radulović (20), a ona je naše ovonedlejno Lice sa naslovnice. Junak filma u Bićemo prvaci sveta, Strahinja Blažić u intervjuu za Lisu otkriva da mu popularnost ne znači mnogo, jer smatra da je gluma maraton na kojem se mora trajati 20, 30, 40 godina.

Poslastice sa ukusom prženog šećera pravi su melem za nepce i dušu, a mi vam donosimo tri vrhunska recepta sa ovim mnogima omiljenim sastojkom - karamelom. U ovom broju donosimo vam i jednu neverovatnu životnu priču o poznastvu talentovanog gitariste Nemanje Bogunovića i jedne italijanske princeze, koja je ni manje ni više no daleka pra, pra, pra unuka Mona Lize.

Ovonedeljno izdanje Lise donosi vam i specijalan dodatak posvećen zdravlju, a ovog puta tema su alergije, koje su sa dolaskom proleća sve učestalije. Rešite naš test i otkrijte koliko ste zapravo stari,a koliko mladi. Koliko zaista imate godina.

Tu su i uveliko popularne turske keks torte, a recepte za ove poslastice koje se tope u ustima poslale su nam naše čitateljke, uz napomenu da proteklih meseci nije bilo slavlja gde one nisu bile na trpezi ili se o njima nije pričalo.

Pročitajte i kako da jednostavan napravite efektan cvetni aranžman za Uskršnji sto, te koje su to najlepše destinacije za prolećni odmor, kako da otkrijete nečiji karakter na osnovu bora na čelu i još mnogo zanimljivih tema naći ćete u ovonedeljnoj Lisi.