U prodaji je novi broj Lise, koji možete naći kod svog prodavca novina od 20. do 26. marta 2015. godine. Pročitajte na koji način može da se razvije intuicija, šta vam zvezde predviđaju s početka proleća, intervju sa Ljiljanom Peroš najmlađom glumicom SFRJ, a tu su i naši probrani recepti i druge zanimljive rubrike u kojima ćete sigurno pronaći temu za sebe.

Glumac  Andrija Milošević koji je na sceni punih 20 godina, priča o novoj predstavi gde glumi voditeljku i otkriva koga najbolje zasmejava i zašto hoće da nauči španski jezik.

Kako da probudite šesto čulo otkrijte u rubrici Psihologija.

Zašto dolazi do uplale bešike, te koja je najbolja prventiva za ovu boljku koja mahom pogađa mlađu generaciju ženske populacije saznajte u rubrici Zdravlje.

Donosimo vam i intervju sa Gocom Tržan koja u četrdesetoj godini kao samohrana majka i estradni umetnik sa zavidnom karijerom, iskreno govori o tome kako je naučila šta je ljubav.

Tu je i intervju sa Ljiljanom Peroš, najmlađom profesionalnom glumicom u SFRJ, kja je na sceni od svoje 16. godine i nikada nije pomišljala da se bavi nečim drugim.

I u ovom broju za vas smo odabrali uskune recepte, ovaj  put to su prolećene čorbice. Pre nego što sunce grane, organizam treba očistiti od teške zimske hrane, a jela na kašiku su poput leka koji će učiniti da se osećate lako i čilo.

Ako je verovtai statistici, čak 80n odsto žena ima miome ili policistične jajnike. Većina ne oseća tegobe sve dok oni ne počnu da rastu i izazovu obilno krvarenje, pritisak u stomaku i bol u leđima. Kako se boritiv na prirodan način boriti sa cistama i miomima, pročitajte u rubrici Lekoviti recepti.

Pored aktuelnih zdravstevnih tema, modne rubrike, intervjua i životnih priča u novom broju Lise očekuje vas i specijalno izdanje kompletne astrološke prognoze za predstojeći mesec.