Glavobolja, nervoza, nadutost, zatvor, problemi s kožom i kosom... Sve su to simptomi viška otrova u telu, a protekli praznici i ogromna količina hrane mogu im biti uzrok. Kako se osloboditi toksina za 48 sati? 

Šarmantna pevačica  Milena Vučić priznaje da je doživela pravu ljubav i kaže da ne prođe dan a da joj suprug Nikola ne odsvira nešto na klaviru. 

Glumica i pevačica Snežana Savić otkriva zašto se tek poslednjih godina potpuno posvetila pozorištu i kaže da više vremena provodi sa unukom nego sa ćerkom kada je bila njenih godina

Iz rubrike Život piše priče izdvajamo život kneza Vladimira I Svajtoslaviča, ratnika i osvajača, začetnika zlatnog doba Kijevske Rusije. Ovaj utemeljivač hrišćanstva bio je inspiracija Dušici Milanović Mariki da napiše roman o ljubavi.

Iz novog broja Lise izdvajamo ješ jednu zanimljivu temu: Aromaterapija u vašem domu.

Uz pomoć aromaterapije pospešuje se fizičko i psihičko zdravlje, može se ublažiti bol želuca, regulisati nivo krvnog pritiska, ublažiti simptomi kožnih bolesti, anksioznosti, stresa i zimske depresije. Aromaterapija se vekovima koristi kao umirujuće sredstvo i antistres terapija. Danas se pod tim podrazumeva kontrolisana upotreba eteričnih ulja radi unapređenja zdravlja. Pomaže u lečenju infekcija i nekih kožnih bolesti, jača imunitet, oslobađa od stresa i depresije...  

Da li ste odlučni, blagi, spontani, štedljivi, uredni, spremni na saradnju, lukavi, sumnjičavi, otvoreni, ljubomorni, potišteni, saznajte uz pomoć psihografologije.

Iz rubrike Putovanja preporučujemo skijašku bajku Bad Klejnkirhajm.

Brojne ski-staze, bajkovite alpske kolibe i blagotvorne terme u kombinaciji sa saunama, razlog su što se ova austrijska varošica smatra idealnom destinacijom za zimovanje.

Za kraj, preporučujemo psiho-test koji će otkriti kakav je vaš muškarac iz snova. Da li se radije odlučujete za mudrog i snažnog parnera ili padate na zavodljive i pažljive?