Lepa Brena i Boba Živojinović slavili su godišnjicu braka 7. decembra 2014. godine, a to je ujedno bila prilika da se u njihovom porodičnom domu na Bežanijskoj kosi bar nakratko čuje smeh, budući da je pevačica pre dvadeset dana izgubila majku. 

Posle napornog radnog dana na snimanju jedne emisije, folk zvezda stigla je kući umorna i nije ni slutila kakvo je iznenađenje čeka. Bivši teniser se potrudio da joj prvenstveno izmami osmeh, a potom i ugodi svim njenim čulima. Pored cveća, Boba je Breni servirao omiljeni šampanjac i večeru. 

- Kamin, udobna odeća i Viktor s nama... Zvali smo decu preko Skajpa i zajedno se smejali! A budući da je danas počela nova radna nedelja, vratili smo se radnim obavezama. Veća slavlja ostavljamo za vreme kada budemo imali manje obaveza - rekla je pevačica za Blic.

Brena se u subotu 6. decembra 2014. godine pevala u klubu u Lucernu, a stotine fanova su se pre i posle njenog nastupa gurale da se fotografišu s njom. Folk zvezda nijednog momenta nije dozvolila da publika primeti njenu tugu.