Dok su mediji na stalnoj klackalici između njih “ima ljubavi – nema ljubavi”, “posvađali se – ne razdvajaju se ni na setu ni van njega”, glumački a verovatno i zaljubljeni par Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen očigledno uživa u snimanju novog zajedničkog ostvarenja za koje je najlepši turski brka sam napisao scenario a i producira ga. 

Njih dvoje su publiku opčinili kao Feride i Kamran u seriji “Grmuša”, rađenoj po romanu Rešata Nurija Guntekina čija se radnja odvija dvadesetih godina prošlog veka, pa će ta magija kojom zrače verovatno i privući gledaoce kad se film u januaru 2015. bude našao u bioskopima. 

A dok snimanje traje mladi par koristi svaki trenutak da uživa u lokalnoj čaroliji, pa je tako Burak izveo pravi šou zaigravši staru narodnu igru iz egejske oblasti koja se zove zejbek.

Istovremeno, na malim ekranima vrti se nova reklama za šampon sa koje Burak poručuje muškom rodu da im nisu potrebni skupi automobili, brendirana odeća niti luksuzni detalji da bi bili autentični i snažni. Na reklami on jednostavno stoji ispred istanbulske glavne železničke stanice Hajdar paša i smeši se dok njegova crna gusta kosa blista na suncu. 

M. R.