Više nema nikakve sumnje. Okoreli plejboj, poznati biznismen Džan Ateš pao je na kolena pred jednom malom damom. Reč je o njegovoj kćerkici Lari, koju je u februaru 2014. godine mimo njegove želje na svet donela Merjem Uzerli, Hurem iz „Sulejmana Veličanstvenog“.

A dokaz za to je fotografija koju je objavio na svom Instagram profilu na kojoj Lara črvsto steže njegov prst. Ta slika je raznežila sve koji su je videli, pa su se na društvenim mrežama pojavili brojni komenatari, poput „Kako samo drži čvrsto. Kao da govori: moj tata nikada neće ispustiti moju ruku u uvek će me čuvati”.

Ipak, i dalje se ne zna da li je Merjem oprostila Džanu to što ju je ostavio u najtežem trenutku, dok se borila sa velikim psihičkim problemima, i što je insistirao na abortusu jer nije želeo još jedno dete.

Par je u vezi bio oko dve godine i činilo se da su nadomak venčanja, ali se sve urušilo kad je Merjem iznenada napustila Istanbul i seriju koja ju proslavila. U početku se mislilo da je to hir novopečene zvezde, a kasnije se ispostavilo da se suočila sa ozbiljnim psihičkim problemima. Ipak, uz nesebičnu pomoć porodice Merjem je sve to pregurala i na svet donela zdravu devojčicu kojoj je dala ime Lara. 

Svesna svoje odgovornosti, glumica čija zvezda ne tamni (“Sulejman Veličanstveni” se na zahtev gledalaca od jeseni ponovo prikazuje na turskoj TV) odlučila je da Lari ne uskrati očevu ljubav, a da li je Džanu oprostila za muke kroz koje je prolazila, ostaje da se vidi. 

M. R.

Kako Lara uživa s mamom na kupanju, pogledajte ovde.