Venčanje godine odigralo se u četvrtak 10. jula 2014. godine na ostrvu Sveti Stefan u krugu najuže porodice i prijatelja, a prvi reket sveta i njegova izabranica zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav u parku pored Vile Miločer, u posebno naravljenoj mermernoj kupoli.

Slavni par insistirao je na intimnoj ceremoniji, te se o detaljima glamuroznog venčanja još uvek ne zna dovoljno. Ipak, kako je izgledao dolazak nekih od zvanica pogledajte ovde.

U subotu 12. jula 2014. godine, održana je i crkvena svečanost a mladence je venčao jeromonah Kliment, iguman manastira Praskavica, u prisustvu monaštva Mitropolije crnogorsko-primorske.

Intimnost svetog venčanja sačuvana je pomoću suncobrana koji su zaklanjali ulaz u crkvu, a sam čin obavljen je u pola dvanaest. Nakon toga porodica s mladencima zaputila se na svečani ručak, koji je upriličen u najstarijem restoranu, nadomak crkve.

Kako Kurir saznaje mladi bračni par Đoković prezadovoljan je čarobnim venčanjem te su odlučili da doniraju novac crkvi gde su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav pred Bogom.

- Nole i Jelena su presrećni jer je njihova svadbena ceremonija protekla baš onako kako su zamišljali. S obzirom na to da su oboje veliki vernici, odlučili su da deo novca koji su dobili kao svadbeni poklon doniraju crkvi u kojoj su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav i vernost - tvrdi izvor Kurira.