Da li je prošlogodišnji uspeh Endija Mareja na Vimbldonu bio povod ili ne, tek na njegovom meču sa Grigorom Dimitrovim koji se održao 2. jula 2014. godine, okupilo se dosta članova britanske kraljevske porodice!

Tako su tu bili Kejt Midlton i princ Vilijam(pogledajte njenu modnu kombinaciju ovde), ali i vojvotkinjina sestra Pipa Midlton kao i svekrva Kamila. 

Osim što je britanski favorit izgubio, pažnju su privukle i Kejtine facijalne ekspresije. Svaki izgubljeni poen ili grešku, vojvotkinja je ispratila zabrinutim izrazom lica i moramo priznati da je to Kejtino izdanje izuzetno simpatično.

Osim kraljevske porodice, veliki broj poznatih zvezda navijao je za svoje favorite, ne tako dramatično kao Kejt, ali podjednako simpatično, pa vam predlažemo da pogledate u galeriji ko sve sve našao na Vimbldonu.

LepaiSrecna Niko ne bi rekao da je vojvotkinja Kejt toliko posvećena posmatranju teniskog meča i da se toliko saoseća sa izgubljenim poenom svog favorita. Zahvaljući slikama sa Vimbldona imamo prilike da upoznamo i tu njenu stranu i moramo priznati da smo iznenađeni...