Scena humanitarnog šou programa "Ples sa zvezdama" buktala je strašću tokom argentinskog tanga u izvođenju Tamare Paunović i Mirka Kneževića. Ništa manje atraktivni nisu bili ni najbolje ocenjeni par prošle epizode, Tanja Petrović i Marko Vasiljević, jer je Tanja sve prisutne oborila sa nogu pokretima svojih kukova.

Zavodljivi ljubavni ples, rumbu, odlično su odplesali Niggor i Jelena Borović, čiji je nastup zbog emocija koje su vladale scenom žiri oduševljeno ocenio kao "Titanik".

Najveće iznenađenje za žiri i najjači utisak na publiku ostavili su Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević, plešući energični ples čarlston.

Apsolutne zvezde večeri bili su Vanesa Šokčić i Vlada Todorović, sa energičnim, akrobatskim plesom lyndi hop. Ovaj takmičarski par zauzeo je prvo mesto na listi za treću epizodu, sa čak 43 boda.

Ostali parovi okušali su se u plesovima poput valcera, american smooth, džajv, paso doble, mambo, dok je za zajednički ples pred kraj emisije zadatak bio ples Bachatu - divlja igra i plesno obeležje Dominikanske Republike.

Ko su parovi koji će imati poslednju šansu da se okušaju u plesnom dvoboju i borbi za opstanak, a ko će napustiti takmičenje, saznaće se večeras, 14. aprila 2014. godine u 21 čas na Tv Prva, kada glasovi publike budu pretvoreni u bodove i saberu se sa ocenama žirija.

Fenomenalne nastupe plesnih parova pogledajte u galeriji!

LepaiSrecna Nakon što je takmičarski par Saša Vidić i Ana Mijailović napustio popularni šou i oštrih komentara žirija, 13 takmičarskih parova ostalo je u žestokoj borbi za glavnu nagradu...