Drugu epizodu nove humanitarne emisije "Ples sa zvezdama" emitovane u nedelju, 6. aprila 2014. godine, otvorio je voditeljski par koji čine Irina Radović i Aleksa Jelić, koji se sjajno snašao u ulozi voditelja.

Nakon podsećanja da se glasovi publike pretvaraju u poene, a zatim sabrani sa poenima žirija postaju bodovi koji određuju pozicije parova na rang listi, voditelji su predstavili 14 takmičarskih parova.

Drugu takmičarsku epizodu otvorio je plesni tandem Lena Bogdanović i Nikola Tomašević plešući brazilsku igru samba. Tanja Bošković je sa svojim mlađanim partnerom Markom Mićićem odigrala senzualni argentinski ples, tango, dok su Nikolija Jovanović i Ignjat Filipović odigrali brzi ča-ča-ča.

Jedan od nastupa koji je i žiri i publiku u studiju ostavio bez daha, jeste energični čarlston u izvođenju Katarine Šišmanović i Aleksandra Veljkovića.

Osim ovih, takmičarski parovi su se okušali i u plesnim igrama "american smooth", rumba, bečki valcer, džajv i paso doble, a na samom kraju emisije svi parovi su morali da igraju uz istu muziku.

Pored Lene Bogdanović i Tanje Bošković, među tri najbolje ocenjena para od strane sudija našao se i Nikola Nemešević Nemeš sa svojom partnerkom Marijom Jovanović, koji su se odlično snašli u teškoj igri fokstrot.

Neki takmičari su briljirali, neki se nisu najbolje snašli, što se odrazilo i na ocene žirija i na glasove publike.

Shodno tome, dva para sa najmanjim brojem glasova biće pozvani u plesni dvoboj. Parovi koji se takmiče za opstanak imaju poslednju šansu da dokažu svoje plesno umeće u ponedeljak, 7. aprila 2014. godine.

Na početku emisije, objaviće se glasovi publike od prethodne večeri, a nakon plesnotg dvoboja, odlukom sudija jedan takmičarski par će napustiti popularni šou. Oni koji ostanu, nastaviće da se bore za glavnu nagradu u iznosu od 25.000 evra već sledeće nedelje, za kada je predviđena treća epizoda "Plesa sa zvezdama".

U galeriji slika pogledajte koji su se još takmičari plesom borili za što bolji plasman i kako je sve to izgledalo na nastupima uživo.

LepaiSrecna U drugoj epizodi šou programa "Ples sa zvezdama" svoje plesno umeće je kroz različite igre predstavilo 14 parova, a dva para sa najmanjim brojem glasova boriće se za opstanak u plesnom dvoboju...