Modna kreatorka Loren Skot ( L’Wren Scott) pronađena je mrtva u stanu u Njujorku 17. marta 2014. godine.

Dugogodišnja devojka pevača grupe Rolingstons, Mika Džegera pronađena je obešena i to o kvaku na vratima, a policiju je pozvala njena asistentkinja. Kako prenose svetski mediji, policijska patrola  je potvrdila da Loren nije davala znake života.

Mika Džegera je vest o očiglednom samoubistvu životne partnerke zatekla u Australiji, gde je grupa Rolingstons na turneji. Njih dvoje su se, inače,  zabavljali od 2001. godine, a predstavnik za štampu slavne grupe je izjavio da je ser Džeger "potpuno šokiran i očajan". 

Svi su mislili da ona živi savršenim životom, rekao je navodno jedan blizak prijatelj Dejli njuzu, ali kad biste razgovarali s njom, shvatili biste da je to daleko od istine.

Kreatorka je, kako prenose mediji, bila u velikim dugovima. Premda su njene haljine nosile dame poput Mišel Obame i Anđeline Džoli, Loren je bila u dugovima od skoro šest miliona dolara.

Najbizarniji detalj dogodio se oko dva sata nakon što je pronađena mrtva - na njenoj Fejsbuk stranici objavljena je fotografija starog, velikog drveta na kojem visi obešeno desetak fotografija... pogledajte u galeriji.

LepaiSrecna Modna kreatorka Loren Skot, inače dugogodišnja devojka Mika Džegera pronađena je obešena u stanu u Njujorku 17. marta 2014. godine. Samo dva sata kasnije, na njenoj Fejsbuk stranici objavljena je i fotografija bizarnog sadržaja...