Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Irska zabava uz "Lord of the Dance"

„Lord of the Dance” u svojoj prvoj postavci, donose novu muziku i zanimljive koreografije koje beogradska publika još nije videla.

  Izvor: Foto: Facebook, Lord of the Dance

Čuvena irska grupa "Lord of the Dance" zakazala je svoj spektakl 18. marta 2014. godine , a osim koncerta trupa će u Beogradu proslaviti Dan Svetog Patrika u baru „Black Turtle”. 

To je jedinstvena prilika da se prisustvuje tipičnoj irskoj zabavi u srcu Beograda sa obiljem pesme i plesa kao i irskih specijaliteta među kojima su zeleno pivo i pita sa viskijem.

Majstori plesa “Lord of the Dance” na dan nastupa u Kombank Areni, 18. marta, svoje veštine podeliće srpskim plesačima i muzičarima u okviru plesne i muzičke radionice.

Najpoznatiji “leteći Irci” preneće našim izvođačima tajne uspeha i dugogodišnje predanosti ovom plesu.

Majkl Fletli, tvorac i direktor ovog međunarodno nagrađivanog igračkog fenomena, dokazao je svoju viziju da srce i razum, ujedinjeni kroz muziku i ples, brišu sve tradicionalne granice.

„Lord of the Dance” u svojoj prvoj postavci, donose sutra i novu muziku i zanimljive koreografije koje beogradska publika još nije videla.

“Uvek pokušavamo da se predstavimo u novom svetlu, dolazimo i sa brojnim novim mladim plesačima i siguran sam da će ih vaša publika zavoleti.”

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije