Stefan Živojinović je ispričao anegdotu kada se menadžer na jednom brodu raspitivao za njegovu muziku, a Lepu Brenu i Aleksandru Prijović nije ni pogledao, pa dodao da su na odmoru plivali sa ajkulama.

Porodica Živojinović sa snajkom Aleksandrom Prijović vratila se sa odmora koji je trajao 15 dana. Bili su na Tajlandu, u Bangkoku i na Maldivima, a Stefan za "Blic" otkriva kako su se proveli.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO LEPA BRENA IZGLEDA NA PLAŽI BEZ ŠMINKE: ovo je prva slika slavne pevačice sa letovanja na Maldivima (FOTO)

- Kada smo stigli na Maldive, dogodilo se nešto zanimljivo. Svi gosti bili su na jednom velikom brodu, a nas su odvojili sa strane. Došao je glavni menadžer i častio nas sa tri šampanjca, za svaki par po jedan. Viktor i ja smo bili jedan od parova (smeh). Prilazi menadžer meni i pita me da li se bavim pevanjem, ja mu potvrdim i on doda: "Slušao sam tvoje pesme, baš mi se sviđaju". Ja gledam u Brenu i Aleksandru, on njima ništa ne govori, pa sam ih posle zezao: "E, moje pevačice, šta vi radite? Toliko godina se bavite pevanjem, a mene znaju na Maldivima" - otkriva Stefan i dodaje da je menadžerima u opisu posla da se informišu o gostima, a kako je rezervacija bila na njegovo ime, menadžer se upoznao samo sa njegovim radom. Ipak, to je bila idealna prilika da Stefan bocne Priju i Brenu.

Stefan objašnjava da im je na Maldivima bilo prelepo:

- Kada smo bili na Maldivima, bili smo smešteni u vilama na vodi, to je bilo pravo uživanje. Bio je i neki bar gde plivaju male ajkule, to nam se baš dopalo, a tamo smo pili pivo i ronili. A igrali smo i tenis nasred ostrva. Viktor i ja protiv Filipa i Aleksandre, Filip ju je učio da igra, dobro se snašla. Za prvi put smo se iznenadili njenim umećem. Boba nije igrao, on je bio sudija.


Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 17. Јан 2018. у 7:53 PST

Izvor: Blic