Presrećna zbog povratka na teren, naša košarkašica Nataša Kovačević u središtu je pažnje medija a njeni komentari na društvenim mrežama i u intervjuima nikoga nisu ostavile ravnodušnim!

Slušajući njenu izjavu za nacionalni TV dnevnik 11. novembra 2015. godine, mnogi su ostali zapanjeni činjenicom da je na sam dan novog života u profesionalnoj košarci Nataša čak uspela i da položi kolokvijum na fakultetu!

Da podsetimo, košarkašici Nataši Kovačević je posle teškog saobraćajnog udesa 7. septembra 2013. amputirana leva noga do kolena. 

Ona je nedavno licencirana za Crvenu zvezdu, i zaigrala sa specijalnom protezom u meču 6. kola nacionalnog prvenstva protiv Studenta 11. novembra 2015. godine.

Kovačevićeva je postigla pet poena za nešto manje od 16 minuta! Ona je postigla ove poene uz tri skoka, tri osvojene lopte i jednu asistenciju.

Nataša je šutirala 1/5 sa linije slobodnih bacanja, 2/4 za dva i 0/2 za tri poena. Crvena zvezda je pobedila 78:47.

VIŠE: Košarkaška heroina Nataša Kovačević ponovo na terenu: evo kako je pokazala da granice ne postoje!

Prvi poen koji je postigla Nataša izazvao je ovacije na tribinama!

Čak ni Bi Bi Si sport nije propustio a da se ne oglasi na drušzvenim mrežama povodom ovog događaja.

Košarkaška heroina zahvalila se na podršci putem Instagrama. 

A photo posted by Natasa Kovacevic (@nacika7) on Nov 11, 2015 at 1:37pm PST

Kovačevićeva je u poluvremenu davala izjave brojnim medijima. 

Rekla je da je presrećna zbog povratka na teren posle više od 26 meseci. Takođe, zahvalila je publici koja je došla da je vidi uživo na utakmici, na koju je došla da zaigra pošto je položila kolokvijum na fakultetu. Ona je istakla da je joj je porodica bila najveća podrška.

VIŠE: Nataša Kovačević, prva košarkašica sa protezom u Evropi: Vredno treniran i spremna sam za nove koševe! (FOTO + VIDEO)

Zavirite i u našu FOTO-GALERIJU!

Izvor: Kurir, Lisa

LepaiSrecna Košarkašica Crvene zvezde Nataša Kovačević vratila se na teren posle više od dve godine. Pogledajte kako je protekao njen veliki povratak!