Kralj Čarls prekida terapiju karcinoma: Šta će biti sa Kejt Midlton?

Kralj Čarls je odlučio da obavi svoje planirane posete Australiji i Samoi i evo šta će biti sa njegovim terapijama karcinoma.

Profimedia

Kralj Čarls, prema medijskim izveštajima, privremeno prekida terapiju protiv karcinoma, a odluka je doneta na osnovu preporuke lekara. Britanski monarh planira da poseti Australiju i Samou, a doktori su ovaj put odobrili.
Prema pisanju Dejli Mejla, Čarls nastavlja će sve do polaska nastaviti svoje redovne terapije koje su počele 5. februara ove godine.

Tada je Bakingemska palata objavila da je tokom "bolničke procedure zbog benigne hiperplazije prostate, primećeno drugo zabrinjavajuće stanje" kod kralja i da su "naknadni dijagnostički testovi identifikovali oblik raka."

Nakon perioda lečenja i oporavka, kralj se vratio zvaničnim dužnostima krajem aprila. Tada je Bakingemska palata saopštila da je još uvek rano reći koliko dugo će Njegovo veličanstvo nastaviti sa tretmanom, ali je napomenuto da je kraljev medicinski tim "vrlo ohrabren dosadašnjim napretkom i ostaje pozitivan u vezi sa njegovim daljim oporavkom."

Sada se planira oktobarska turneja na koju će Čarls krenuti sa Kamilom, a pažljivo je planiran broj angažmana tokom posete imajući u vidu ne samo kraljevo zdravstveno stanje već i godine - njemu je 75, a Kamili 77 godina.
Činjenica da su lekari odobrili putovanje obradovalo je mnoge, jer to znači da je dovoljno zdrav da preuzme ovakve odgovornosti. Čini se da ova privremena pauza u lečenju neće uticati na njegov oporavak.

Profimedia 

Sa druge strane, ima najava da bi Kejt Midlton mogla da se vrati u bolnicu ove nedelje. Prema navodima španske "Marke", jedini razlog su kontrole i ranije zakazani pregledi koje će princeza morati da obavlja kako bi bila sigurna da se karcinom nije vratio. Pročitajte i gde je Kejt poželela da ode čim je završila terapiju i pogledajte više njenih slika u galeriji.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

KEJT MIDLTON NA PARADI POVODOM KRALJEVOG ROĐENDANA  Instagram/katemiddleton_turkey