Suzana Mančić štedela ceo život: Od moje penzije može da se živi

Voditeljka Suzana Mančić ne prestaje da radi premda je u penziji

ATA / Antonio Ahel

Suzana Mančić u novembru puni 68 godina, ali i dalje ne prestaje da radi. Angažovana je često kao voditeljka, a vrlo je revnosna i na društvenim mrežama. Dopune za kućni budžet su dobrodošle, jer joj je penzija prilčno skromna.

"Nekom sam se izlanula kolika mi je penzija, onda su portali goreli kao `skandalozno kolika je penzija Suzane Mančić, 53.000 dinara`, ali hvala Bogu, ona ipak stiže", kaže omiljena "loto devojka".

"Za ne daj Bože, žive ljudi od tolike penzije", kazala je Suzana za Grand Online, dodajući da uvek racionalno trošila novac koji zaradi.

ATA / Antonio Ahel 

"Imala sam racionalni i štedljivi momenat, da ne kažem piroćanski. Pola sam trošila, pola stavljala sa strane, tako da sam u životu uglavnom sticala. Od te penzije može da se živi, pogotovo kad radiš još nešto sa strane", kaže popularna Suzi.

"Imati jednu tako dugu karijeru, a pri tom nedefinisanu, je nešto na šta sam ponosna. Počela sam sa muzikom, pa sa televizijom, onda se desio Loto. Dobro, bila je i pauza i to po nekoliko godina. Ali volela bih da završim karijeru sa nekom lepom pesmom. Ja u kući imam dobro tekstopisca, a to je moja ćerka Teodora koja mi kaže da moram emotivno da se angažujem. Sad to čekamo, radi se na tome", kaže Suzana.

Podsetimo, imala je samo 18 godina kad je snimila pesmu "Ogledalce, ogledalce", a publika je pamti i kao glumicu u više serija i filmova - posebno u seriji "Selo gori, a baba se češlja" gde je tumačila lik Svetlane. Pročitajte i kako je nastao i njen toples snimak.

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

SUZANA MANČIĆ KOPA U BAŠTI  Instagram/suzanamancicofficial

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!