Kejt Midlton se lično oglasila: Kad se potpiše slovom C, svi znaju da je ozbiljno

Profimedia

 Kejt Midlton se trudi da bude prisutna na društvenim mrežama, a za većinu objava se veruje da prolaze brojne provere i analize koje prethodno obavi tim za odnose s javnošću.

Međutim, kad ispod poruke na mreži X (Tviter) ugledaju slovo C, obožavaoci princeze od Velsa znaju da je ona lično napisala objavljene redove.

Slovo C predstavlja početno slovo njenog punog imena Ketrin (Catherine) kojim je princ Vilijam uvek oslovljava kad su u javnosti. Sada je Ketrin iskoristila priliku na mreži X da uputi poruku ansamblu Engleskog nacionalnog baleta i otkrila da je prisustvovala njihovoj predstavi.

"Čestitke i hvala na moćnom, dirljivom i inspirativnom izvođenju Akram Kanove Žizele. Kreativnost u svom najboljem izdanju!", napisala je Kejt, objavivši fotografiju umetnika na sceni.

Kejt je poznata po svom velikom interesovanju za balet i ranije je umela da, u potpunoj privatnosti, odvede ćerku Šarlot na predstave.

Najnovija poseta princeze baletu dolazi dve nedelje nakon što je u video poruci 9. septembra objavila da je završila hemoterapiju, a njeni obožavaoci se raduju što vide da se Kejt polako vraća svom uobičajenom životu.

Podsetimo, Kejt je u martu objavila da prima terapiju za rak i veći deo godine je provela daleko svetlosti reflektora kako bi se posvetila svom zdravlju. U septembru je najavila da se vraća javnim angažmanima. "Uprkos svemu što se desilo, ulazim u ovu novu fazu oporavka s obnovljenim osećajem nade i zahvalnosti za život." Svoj prvi zvanični radni sastanak od završetka hemoterapije je obavila 17. septembra, kad je nastavila rad na svom projektu ranog dečijeg razvoja u dvorcu Vindzor. Pročitajte i gde sada stanuje kraljevska porodica, a u galeriji pogledajte više Kejtinih slika.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

KEJT MIDLTON NA PARADI POVODOM KRALJEVOG ROĐENDANA  Instagram/katemiddleton_turkey

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!