13 kao nije srećan broj: Poruka Goce Tržan dira u srce - Večnost je prekratka za nas

Goca Tržan uputila dirljivu poruku mužu Raši Novakoviću...

Instagram / gocatrzan

Goca Tržan i Raša Novaković su za letovanje ove godine odabrali Paros, slikovito ostrvo južnije od Mikonosa, a fotografijom sa odmora su na Instagramu obeležili i svoju godišnjicu.

Pevačica blista od sreće, a uz sliku je napisala:

"13 kao nije srećan broj, ali meni je ovih 13 godina sa tobom donelo najveću sreću koju nisam mogla ni da zamislim. Ljubav je kao snaga, sto se više trošiš, daješ, deliš, više je imaš. Moja ljubav si do zauvek. Volim te.

Onako kako samo ostvarena i zadovoljna žena može i zna da voli. Jer si mi ostvario i zadovoljio svaku zamisao o tome kako odnos izmedju muškarca i žene treba da izgleda. Večnost je prekratka za nas", poručila je Goca.

 Podsetimo, Raša nije baš uvek bio oduševljen zajedničkim odlascima na more. "Jedne godine sam išao na more sa nekom njihovom prijateljicom i meni se ona uopšte nije dopadala i ja sam rekao okej idite vi sa njom i njenom ćerkom na more, ja neću da idem i Goca se na mene nadurila. Onda sam ipak otišao na more i bilo je katastrofa", ispričao je svojevremeno. Sada mu se godišnji odmor u dvoje očigledno dopao, a pročitajte i kako se završila pomenuta epizoda na moru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Goca Tržan zahvalila se roditeljima na koncertu  Instagram