POZNATOJ PEVAČICI SE RASPAO ŽIVOT: Prijateljica joj "ukrala" bivšeg muža, otac umro, a majka se ubila

Tragedije pevačice grupe ABBA Agnete Feltskog rastužile su svet!

Profimedia

abba  je stekla ogromnu slavu otkako se, pre pola veka, pojavila na sceni "Pesme Evrovizije" i osvojila prvo mesto.

Članovi ovog kvarteta su i bili veoma blisko povezani i u emotivnom smislu - nežna plavuša Agneta Feltskog je bila u braku sa kolegom Bjornom Ulveusom, a Eni Frida Lingstad u vezi s Benijem Andersonom.

I dok je slava samo rasla, ljubav se malo-pomalo krunila, a brak Agnete i Bjorna se raspao. Muzičar je šokirao novinare izjavom kako mu je "teško da uopšte zamisli" da su bili ikada intimni. Toliko se prema njoj "ohladio" da je ušao u vezu sa Agnetinom dobrom prijateljicom i čak spavao s njom u susednoj sobi ne mareći za bivšu ženu.

Profimedia 

Agneti je to teško palo, na turneji je kuburila sa nastupima, morala je da počne da uzima antidepresive. Bjorn je "krenuo dalje", oženio se svojom novom partnerkom i dobio i s njom dvoje dece kao i sa Agnetom.

Lepa plavuša, koja je danas u sećanju mnogih u onim spektakularnim kostimima, tesnim pantalonama i čizmama sa platformama, zaljubila se ponovo, ovog puta u lekara. Međutim, i ova veza je "pukla" posle četiri godine. Najteže joj je ipak pala veza sa Gertom van der Graafom, koji je bio opsednut njome od djetinjstva. Zaljubili su se 1997. godine, a raskinuli dve godine kasnije, a on je nastavio da je proganja. Kad joj je upao na posed, morali su da intervenišu policija i sud.

Profimedia 

Kada se ABBA raspala, Agneta pokušava sa solo karijerom, ali bez većih uspeha. U tom periodu joj umire otac, a zatim se i majka ubija od tuge zbog gubitka. Pevačica je bila skrhana bolom zbog porodične tragedije.

Danas Agneta živi na farmi blizu Stokholma, gde je našla mir i sreću u porodičnom životu, s puno kućnih ljubimaca i domaćih životinja. Pročitajte i u kakvoj vezi je bio Zdravko Čolić s jednom od pevačica ABBE.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

ABBA tribute bend  Kurir TV

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.