ŽENE NE VERUJU DA JE TO ON: Dokle je stigao poznati glumac - evo šta ga je uništilo

Da li je glumac Pol Anderson iz serije "Birmingemska banda" propao od droge ili?

Profimedia

Zvezda poznate serije"Birmingemska banda" Pol Anderson ne može se prepoznati na novim slikama koje stižu iz Londona. Nekadašnji zgodni i naprasiti Artur Šelbi danas je izmršavali starac u zarozanim pantalonama i prljavoj bundici od sintetike.

Britanski glumac je nedavno optužen za posedovanje kokaina, amfetamina i još nekih supstanci, jer je nedavno uhvaćen sa narkoticima. Priznao je krivicu po svim optužbama i prošao sa novčanom kaznom.

"Birmingemska banda" ("Peaky Blinders") se prikazivala šest sezona - od 2013. do 2022. godine. Glavni lik TomiŠelbi je ostao zapamćen po sjajnoj glumi Kilijana Marfija, koji i danas ide stazama slave.

Profimedia 

"To su najzanimljivije uloge - violentni, brutalni, mračni likovi. Glumac može da pokaže najrazličitije slojeve jednog agresivnog muškarca. Bilo je tada razloga za takvo ponašanje i takav mentalitet", objašnjavao je svojevremeno Anderson prilike u Engleskoj posle Prvog svetskog rata, gde se radnja serije odvija.

Profimedia 

I Artur Šelbi u seriji upotrebljava narkotike, pa se u medijima pojavila i priča kako Polu često obožavaoci prilaze i daju mu razne supstance. Navodno se glumac "previše uživeo" u lik, a upale oči, prljava kosa i izmršavelo lice pokazuju da je njegova stvarnost daleko od slave.

Mada je njegov lik u "Birmingemskoj bandi" "ubijen", piše se scenario za novi nastavak i svi se pitaju - da li će se Alfi vratiti?

Sa njegovim novim imidžom i sudskom presudom, čini se da su male šanse za to. Pročitajte i koja dama je osvojila srce Kilijana Marfija. 

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

PROGLAŠENI POBEDNICI SERIJALA RAME UZ RAME SA DRAGANOM! Svi su bili sjajni, ali dvoje takmičara su naprosto POKIDALI!   kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.