ŠAKIRU PROGANJAO MANIJAK, POLICIJA STIGLA U PRAVI ČAS: "Ona je moja žena, moramo da razgovaramo"

Pevačica Šakira je dugo na meti manijaka, a sada je jedan od njih koji ju je proganjao uhapšen.

Profimedia

Šakira konačno može da odahne, jer je policija uhapsila Danijela Džona Voltijea koji je danima proganjao pevačicu.

Lepa KolUmbijka se preselila u Majami u aprilu prošle godine, nakon razvoda od Žerara Pikea s kojim je bila u braku 11 godina.

Dok je u Španiji preživela poniženje kad je muž prevario s daleko mlađom devojkom, a zatim i bila prinuđena da trpi opsadu paparaca, želela je da na Floridi konačno pronađe mir sa svoja dva sina.

Profimedia 

Međutim, doživela je ono što što se dešava mnogim slavnim ličnostima, a što je nedavno preživela i Tejlor Svift - na nju se okomilo nekoliko muškaraca koji su je uznemiravali i patološki proganjali. Kod Tejlor je jedan čak uspeo i da uđe u zgradu, a kad su ga uhapsili ponavljao je kako je voli i želi da je oženi.

Šakirini "manijaci" su se dosad držali na odstojanju. Jedan od njih je ispisao grafite preko puta kuće, tražeći joj da se uda za njega, a onda izvređao okupljene novinare. Drugi "obožavalac" joj je dolazio pred kuću i ostavljao pisma u poštansko sanduče.

Profimedia 

Danijel Džon Voltijer je počeo sa skandaloznim porukama preko društvenih mreža, a onda nastavio sa "udvaranjem" tako što je Šakiri slao čokolade i boce vina tokom decembra prošle godine i početkom ove.

Na kraju je pre dva dana došao taksijem do njene kuće, a kad se pojavio na Šakirinim vratima, napetost je dostigla vrhunac. Tu ga je i uhapsila policija, kojoj je pokušavao da objasni kako su Šakira i on u vezi.

Profimedia 

Voltijer je zadržan u pritvoru, a sudija je prvobitno odredio kauciju od 50.000 dolara. Pošto je on uporno ponavljao kako mu je Šakira zapravo supruga i da njih dvoje stalno razgovaraju, sudija je kauciju duplirao.

Progonitelju je izrečena i zabrana prilaska Šakiri i uspostavljanja bilo kakvog kontakta s njom, uključujući i one preko društvenih mreža. Pročitajte i kako se nastavila veza između njenog bivšeg muža i nove devojke.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

ŠTA IMA? ŠAKIRA ĆE MORATI DA PLATI 14,5 MILIONA EURA ILI JE ČEKA ZATVOR OD 8 GODINA  MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.