TUŽILA BIVŠEG MUŽA, UNIŠTILA SEBE: Poznata glumica ostala bez uloge, evo koga krivi za sve

Uloga Amber Herd se srozala do nivoa sporedne u nastavku filma o Akvamenu posle suđenja Džoniju Depu...

Profimedia

Amber Herd(37) je imala veoma važnu ulogu u prvom delu čuvenog filma "Akvamen", u kojem je glumila uz harizmatičnog Džejsona Momou.

Bivša žena Džonija Depa je bila veoma zapažena kao Mera, ćerka kralja Nerijusa koja postaje i Akvamenova supruga.

Međutim, u nastavku filma koji je dobio naziv "Akvamen i izgubljeno kraljevstvo", Amber se pojavljuje samo u nekoliko akcionih scena na početku i na kraju filma. Drugim rečima, njena uloga je smanjena na nivo sporedne, a umesto nje uz Akvamena sada pažnju privlači drugi muški lik kojeg igra Patrik Vilson.

Profimedia 

Reditelj filma Džejms Van je izjavio kako je to oduvek i bila ideja za drugi film, a nekadašnji predsednik filmske komapanije Volter Hamada je dodao kako između Amber i Momoe "nije bilo dovoljne hemije". "Čak je bilo razgovora o tome da je zamenimo drugom glumicom", izjavio je na suđenju Džoniju Depu.

Profimedia 

Upravo ovo suđenje se, veruju mnogi, glumici "obilo o glavu". Podsetimo, Amber je tužila bivšeg muža, ali je sud odlučio da Dep nije kriv. Poznavaoci prilika u Holivudu smatraju da je tužbom i ponašanjem na sudu uništila svoju karijeru bar na neko vreme, prognoziraju da će je ponude za glavne uloge "zaobilaziti" u narednih pet godina. Pročitajte i koju srpsku amajliju je Džoni Dep nosio na suđenju.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Džoni Dep  Youtube/@FrankValchiria

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.