ČEKA DA MU BIVŠA ŽENA UZME I PEHAR SA VIMBLDONA: Goran Ivanišević neće ni ime da joj spomene, evo zašto traži pare

Goran Ivanišević objavio poruku na Instagramu, svi se pitaju šta se desilo posle njegovog razvoda od Tatjane Dragović.

Profimedia

Goran Ivanišević, proslavljeni teniser i danas trener Novaka Đokovića, ponovo je dospeo u centar interesovanja medija, zbog problema u odnosu sa bivšom ženom Tatjanom Dragović. 

Na Instagramu je objavio poruku u kojoj spominje "T.D." i navodi da potražuje novac koji je zaradio pre i tokom braka. 

"Ovako... Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova.

Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo utvrdi da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran", napisao je Ivanišević na Instagramu.

Profimedia 

Goran i Tatjana su bili u vezi punih 17 godina. Upoznali su se 1998. godine i dobili dvoje dece - ćerku Amber Mariju i sina Emanuela. Međutim, teniser je uhvaćen u preljubi, nakon koje se javno izvinjavao svojoj nevenčanoj supruzi.

Tatjana mu je oprostila, pa su godinu dana nakon toga ipak ozvaničili svoju vezu, a sin i ćerka su prisustvovali skromnoj ceremoniji u Kaliforniji. Konačni razvod je usledio 2013. godine.

Svi su tada imali utisak da bivši supružnici ostaju u dobrim, prijateljskim odnosima. Sada, međutim, Ivanišević potražuje novac od Tatjane, a navodi da je pokrenuo i postupke pred sudom. Pogledajte u galeriji njihove slike sa venčanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Novak Djoković izjava  Novak Djokovic PR tim