JURILI SU JE, VOLELI I VARALI, A SAD JE OSTALA SAMA: Ljubavni život slavne glumice kida srca - tragična smrt na kraju

Sandra Bulok je celog života tražila ljubav, a kad ju je našla s Brajanom Rendalom, smrt je prekinula srećan život u dvoje.

Profimedia

Sandra Bulok je jedna od najpoznatijih holivudskih glumica i sve zanima njen ljubavni život, ali se ona godinama trudila da ga sakrije.

Retko je govorila o svojim partnerima, a novinari su se borili da saznaju što više o njima. Prvi s kojim je "uhvaćena" u javnosti bio je Tejt Donovan, s kojim se zabavljala četiri godine.

Profimedia 

"Jurila sam za njim kao kuče", priznala je Sendi kasnije u jednom intervjuu. Glumili su zajedno u jednom filmu, a ispostavilo se kasnije da je vezi "kumovao" ni manje ni više nego sam Džordž Kluni.

Sa Metjuom Mekonahijem se upoznala, takođe, na snimanju jednog filma, zabavljali su se dve godine i ostali prijatelji posle raskida. "Oboje smo se trudili, osećamo veliku ljubav i poštovanje jedno prema drugom. Metju je uvek mnogo pazio na mene i gdegod bili nas dvoje, uvek ćemo ostati bliski", kazala je Sandra u jednom intervjuu.

Profimedia 

Za glumicom su mnogi čeznuli - veliki udvarač joj je bio Troj Ajkmen, nekadašnji ragbista, a kraću vezu je imala i sa muzičarem Bobom Šnajderom. Ogroman publicitet je dobila i njena veza sa Rajanom Goslingom, mlađim od nje čak 16 godina.

Profimedia 

"On je kao neki mali Buda, naučio me je da se opustim i da ne brinem o nevažnim stvarima", kazala je glumica o njemu. Romansa je trajala dve godine, a Rajan je za kraj krivio šoubiznis i govorio kako mu je Sandra bila jedna od najboljih devojaka.

Za motociklistu Džesa Džejmsa Sandra se udala 2005. godine, a brak je bio potpuni promašaj. On je glumicu besomučno varao - par dana nakon što je dobila Oskara, stigla su priznanja nekoliko žena da su imale avanturu s njim.

Profimedia 

Premda se izvinjavao "do neba" i prijavio na odvikavanje od se*sualne zavisnosti, Sandra nije želela ništa da mu oprosti. Razveli su se 2010. godine.

"Na papiru izgleda kao da sam bila nesrećna u ljubavi", kaže Sandra. "Imala sam nekoliko grešaka, ali i ja sam činila loše stvari ljudima koji su bili divni. Naučila sam da opraštam."

Profimedia 

Njena poslednja i možda najveća ljubav, Brajan Rendal preminuo je u subotu, nakon trogodišnje borbe sa amiotrofičnom lateralnom sklerozom - neizlečivom neurološkom bolešću koja "izjeda" mozak i kičmenu moždinu.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

HOLIVUD IZGUBIO OMILJENU BUCKU! Rebel smršala čak 45 KG, pa otkrila CAKE kako se skida SALO! Evo šta radi kad joj se JEDE SLATKO  Instagram