KAD JE TEŠKO, JELENA ĐOKOVIĆ NOSI BELO: Novakova supruga osvojila brojne komplimente stilom na Vimbldonu

Jelena Đoković često nosi belo na Vimbldonu, evo šta je nosila u finalu 2023. godine, a šta pet godina ranije...

Profimedia

"Ljubav, zahvalnost, sreća, radost, porodica." Ovim citatom je Jelena Đoković proslavila jednu od velikih pobedaNovaka Đokovića, baš na Vimbldonu pre nekoliko godina. Tada je Nole osvojio trofej u meču protiv Kevina Andersona, a Jelena ga je pratila iz publike.

Na krilu joj sedeo tad maleni Stefan, a mama je privukla pažnju svih modnih portala u divnoj beloj haljini. Pripijeni kroj je isticao lep struk, a uzan gornji deo naglašavao siluetu. Nosila je pokupljenu kosu, baš kao i danas, s tim što joj je tad bila draža asimetrična pletenica.

Profimedia 

Svi su tada pričali o fantastičnom satu koji je privukao pažnju izuzetnom vrednošću, a da je belo baš njena boja pokazala je i haljina na svečanom prijemu.

Profimedia 

I danas, pet godina kasnije, Jelena je ponovo u belom. Ovog puta je odabrala fantastičan "off-white" beli tvid, a otvoreni reveri bez kragne naglašavaju njen dug, vitak vrat. Od nakita nosi samo minijaturne minđuše i krstić na tankom lančiću.

Profimedia 

Stefan je opet uz nju, Novakovi otac i majka takođe navijaju iz lože našeg šampiona, a o eleganciji Jelene Đoković na današnjem meču se već piše. Njena izdanja sa prethodnih mečeva pogledajte u galeriji slika.

Profimedia Modni stil na Vimbldonu

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Novak Reakcija briše suzu   RTS/screenshot