KEJT MIDLTON OTKRILA PRESLADAK NADIMAK PRINCA LUJA: Svi su gledali u dečaka na krunisanju zbog samo jedne stvari

Kejt Midlton i princ Luj uživali su u danu sa izviđačima, a tad je otkriven i nadimak najmlađeg sina.

Profimedia

Krunisanje kralja Čarlsa je događaj godine, ali pored britanskog monarha, još jedan lik će ostati zauvek zapamćen sa ove velike ceremonije, a to je princ Luj.

On je već više puta dokazao da je posto miljenik nacije, zahvaljujući spontanim i komičnim dečjim pokretima i izrazima lica. Na kraljevskom balkonu je posebno upečatljiv - "diriguje", mršti se, smeje, aplaudira na samo njemu svojstven način, jednom rečju - ne smiruje se. To je, verovatno, i razlog što je dobio specijalan nadimak od majke.

Kejt Midlton ga je otkrila spontano, na porodičnom okupljanju sa izviđačima, dan nakon krunisanja. Svi su se oprobali u streličarstvu, a zapaljena je i logorska vatra. Mališani su uživali u slatkišima na štapiću, pa se princ Luj u jednom trenutku osvrnuo u nedoumici gde da baci štapić posle jela.

Profimedia 

"Slobodno ga baci u vatru, Buba Lu", dobacila mu je Kejt, a nadimak najmlađeg princa je od tog trenutka postao tema na svim društvenim mrežama. "Baš je prava bubica", "Presladak je" i "Taj nikad nema mira" su samo neki od komentara koji su preplavili internet. 

Profimedia 

Sa izviđačima, Luj je učestvovao u svim aktivnostima, a naročito je uživao oslikavanju murala ručicama umočenim u farbu. "Pritom je dosta boje završilo i po svima nama, ali stvarno je zapeo, bio je odličan", ispričala je En Edvards, pomoćnica u izviđačkoj organizaciji.

Profimedia 

Princeza Šarlot je uporno pokušavala da ga smiri, pratila šta radi, baš kao što je to bio slučaj i na krunisanju. Kako su se sjajno proveli sa izviđačima, pogledajte u galeriji slika!

Profimedia Samo jedan dan posle krunisanja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna