OBJAVILA DA JE TRUDNA U 42. GODINI: Dekolte Džej Lo zasenio sve na Met Gali, a ona šokirala svet kad je pokazala stomak

Brojne svetske zvezde sinoć su prošetale crvenim tepihom na ovogodišnjem izdanju Met Gale.

Profimedia

Jedan od najvećih i najvažnijih modnih događaja u Holivudu, Met Gala, održan je sinoć u Metropolitan muzeju u Njujorku. U pitanju je godišnja gala akcija prikupljanja sredstava koja se održava u korist Instituta za kostime Metropoliten muzeja umetnosti, a ovogodišnja tema bila je "U čast Karlu", posvećena doprinosu dizajnera Karla Lagerfelda za svetsku modu.

Met Galu organizuje modni časopis "Vogue", ovaj događaj se održava svake godine prvog ponedeljka u maju i predstavlja otvaranje godišnje modne izložbe Instituta za kostim koja se održava na Gornjoj istočnoj strani Menhetna, a ova manifestacija sinoć je okupila oko 400 slavnih zvanica.

Profimedia 

Čuveni modni kreator Karl Lagerfeld preminuo je 2019. godine u 85. godini, a od 1983. godine do svoje smrti bio je kreativni direktor modne kuće "Šanel". 

Među zvezdama koje su se ove godine pojavile na Met Gali bile su, između ostalih, i Rijana, Dženifer Lopez, Nikol Kidman, En Hatavej, Kim Kardašijan i mnoge druge. 

Veliku pažnju privukla je upravo Rijana čiji je trudnički stomak bio u prvom planu, a pevačica je pod ruku držala svog partnera, repera ASAP Rokija, sa kojim čeka drugo dete. Ona, međutim, nije jedina trudnica o kojoj se od sinoć priča - slavna teniserka Serena Vilijams upravo na ovom događaju obelodanila je da sa suprugom Aleksisom Ohanijanom u 42. godini čeka drugo dete. 

Profimedia 

Neopaženo nije prošla ni latino diva Dženifer Lopez, koja se pojavila u haljini izuzetno izazovnog dekoltea, a uz nju ovog puta nije bio suprug Ben Aflek. 

Još fotografija sa ovogodišnje Met Gale pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Met Gala 2023

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna