DA LI JE PIKEOVA LJUBAVNICA BILA MUŠKO: Otkrivene stare Klarine slike, evo šta kaže Šakirin bivši muž

Profimedia

Žerar Pike i njegova devojka i dalje su meta ogovaranja, kako u medijima, tako i na društvenim mrežama. Jedan video na TikToku je zapalio javnost, a u njemu se tvrdi da je Klara Čia Marti zapravo bila muško.

Da priča zvuči što uverljivija, navode se i detalji - pravo ime joj je bilo, kažu, Estaban, a sa promenom pola je počela još u 12. godini. Pike je čak i u tome, priča se, imao važnu ulogu.

U medijima se tvrdi kako je tajnu otkrio hirurg koji je operisao Klaru, a on je izjavio kako je lično Pike platio te intervencije.Klara je na meti tračeva otkako se saznalo za njenu vezu sa bivšim mužem čuvene Šakire. Došlo je i do incidenta u jednom restoranu, čiji je vlasnik veliki fan Šakire, pa je izbacio Pikea i njegovu ljubavnicu iz kafane.

Profimedia 

Španski mediji su u više navrata pisali kako se ona izolovala i izlazi samo u pratnji fudbalera, dok je u ostalim prilikama čuvaju profesionalni telohranitelji. Navodno je čak zatražila i psihijatrijsku pomoć, jer se oseća veoma ugroženo. 

Sam Pike je na provokacije koje su stigle kroz Šakirine pesme odgovarao šalama, pa je tako na jedan trening došao skromnim "tvingom". Podsetimo, stih u jednoj pesmi glasi "menjao si ferari za tvingo, roleks za kasio". Za navodne "stare" slike koje kruže Internetom niko ne može da dokaže da imaju bilo kakve veze sa Klarom.

Iz najužeg okruženja zgodnog fudbalera je stigao glas da je Pike veoma srećan sa Klarom i da je ona postigla nešto što je već duže vremena želeo. "Sa njom se osećam mnogo mlađe", izjavio je svojim drugarima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna